uitgaanstas esprit

Lente wishlist 2017: fashion & makeup

Het is al mei! Ik heb mijn zomerkleding alweer in mijn kast gelegd, maar er missen nog een aantal dingen. Deze bespreek ik vandaag in deze lente wishlist. Niet alleen fashion items natuurlijk, want ben ik altijd aan het anticiperen op beauty: dat zul je hier ook terugzien. Wil je weten wat ik deze lente essentieel vind om te hebben? Wil je inspiratie opdoen voor jezelf? Lees dan verder!

Uitgaanstas Esprit

Ik ben al een tijdje opzoek naar een leuke simpele uitgaanstas. Deze uitgaanstas van Esprit heeft een schakelketting en dat vind ik persoonlijk erg leuk. De tas heeft een soort minimalistische stijl.

(Klassieke) wijde broek

Ik wil heel graag een wijde gestreepte broek en ik heb een aantal leuke gezien bij o.a. Pieces, maar online kan ik ze niet helemaal vinden. Om er toch een beeld van te krijgen heb ik hier twee voorbeelden die dichtbij komen:

pieces broek

pieces broek

Ik wil dus een gestreepte pantalon met wijde broekspijpen. In de zomer zal iedereen hier mee lopen, geloof me. 😉

Patches My Jewellery

Tegenwoordig houd ik ontzettend veel van denim en ik vind het altijd zo tof om denim met patches te zien: op broeken, jasjes… Ik vind het allemaal leuk! My Jewellery heeft een heel schattig setje:

patches my jewellery lente wishlist

Glitter The Gypsy Shrine

The Gypsy Shrine heeft zoveel mooie glitters en ze verkopen er hele grote potten van. Dat vind ik heel verleidelijk! Vooral de nieuwe collectie in samenwerking met influencer Sophie Hannah Richardson vind ik onweerstaanbaar! Als ik zo’n pot heb, ga ik zeker de glitter boobs proberen (niet per se in het openbaar).

glitter the gypsy shrine

Clinique Hydrorush SPF20

Deze dagcrème lijkt me perfect voor mijn huid: SPF20 om huidveroudering tegen te gaan, hydratatie voor mijn droge huid en regulering van talgproductie tegen acné (waar ik gevoelig voor ben). Hij is wat prijzig, maar als hij zo perfect matcht met mijn huidtype heb ik het er voor over… Als ik gespaard heb. Ik denk dat deze crème voor de meeste mensen een oplossing biedt voor hun huidproblemen.

Er zijn nog veel meer dingen die ik zou willen hebben, maar dit waren de (in mijn ogen) meest leuke dingen voor nu. Ik had in deze lente wishlist ook nog een badpak willen zetten, maar bij nader inzien kan ik deze beter bewaren voor een zomer wishlist!

Liefs,

Evy

Meer zien? Volg me via:
– Bloglovin’
– Instagram
– Twitter
Facebook

6 thoughts on “Lente wishlist 2017: fashion & makeup

  1. Leuk, die broeken met wijde pijpen! Ik denk dat je die inderdaad veel gaat terugzien deze zomer. Zelf zal ik deze niet zo snel aan doen omdat ik dan nog kleiner lijk, hihi. Maar ik vind ze wel super mooi.

  2. Haa de wijde pijpen broek. Staat heel mooi als je slanke benen hebt. Bij mij dus niet! Maakt me kleiner, de skinny jeans passen beter bij me. Dat ik vroeger in van die gigantische wijde pijpen broeken rondliep snap ik ook niet meer haha. Mode.. Die crème klinkt voor mij trouwens ook perfect! 😮

  3. Die streepjespantalon vind ik echt wel heel leuk! En niet twijfelen over de dagcrème van Clinique, ik heb deze ook en ik vind hem echt super! Zeker de investering waard 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *