Aruba Aloe

Winactie & review Aruba Aloe

Ik heb een tijdje geleden drie producten gekregen van het merk Aruba Aloe. Ik heb ze kunnen testen in alle omstandigheden die je maar kunt bedenken en heb nu een volledige mening kunnen vormen over de producten. Om het nog wat leuker te maken: ik mag ook twee producten van Aruba Aloe weggeven!

Wie zijn Aruba Aloe?

Aruba Aloe is opgericht in 1890 en maakt sindsdien producten van zelf geoogste aloë vera. De plantages bevinden zich in Aruba en op dit moment hebben ze daar ook 16 winkels. In Nederland kun je de producten online kopen. Dit zijn allemaal verzorgingsproducten, waaronder haarproducten en zonproducten. Ik heb zelf de Vitamin E Skin Care Gel, de Special Care Lotion en de After Sun Lotion geprobeerd.

Review Aruba Aloe

Vitamin E Skin Care Gel

De Vitamin E Skin Care Gel gebruik ik dagelijks sinds ik het in huis heb. Het is een olievrije gel, bedoeld voor de droge huid. Ik heb toevallig last van een droge, en toch vette, huid en deze gel is de perfecte uitkomst voor mij. Je hebt maar weinig gel nodig om je gehele gezicht in te kunnen smeren. Het voelt in eerste instantie nat, maar dat droogt snel op. Het blijft daarna een beetje op je huid zitten; het trekt niet helemaal in.

Een van de bestanddelen van de Skin Care Gel is glycerine. Dit maakt dat het product een beetje plakt. Ik vind het daarom niet zo fijn om te gebruiken voor ik ga slapen, maar het is ideaal om te gebruiken als primer voor je make-up. Je make-up kan zich er aan hechten én je hebt het voordeel van een olievrije moisturizer. Mijn huid ziet er hierdoor minder droog uit als ik matte make-up op heb en de make-up blijft beter op zijn plek. Een aanrader!

Vitamin E Skin Care Gel Aruba Aloe

Special Care Lotion

De Special Care Lotion is de bestseller van Aruba Aloe. Het is een verzorgende lotion voor je droge of geïrriteerde huid. Ik vind het fijn om deze lotion op droge plekjes te smeren, zoals mijn ellebogen, knieën en enkels. Ik vind hem te vettig om op mijn gezicht te gebruiken; die ene ervaring daarmee was niet zo aangenaam en ik had het al snel van mijn gezicht afgehaald. Ik blijf wel bij de Skin Care Gel voor mijn gezicht…

Ik merk gelijk verbetering wanneer de lotion in mijn huid is getrokken. Mijn huid voelt zachter en droge plekjes zien er een stuk gezonder uit. Ze voelen dan niet schraal of pijnlijk meer. Ook bij dit product heb je maar een klein beetje nodig om een groot oppervlak in te kunnen smeren.

Special Care Lotion Aruba Aloe

After Sun Lotion

Om eerlijk te zijn, heb ik de After Sun Lotion nog maar twee keer kunnen gebruiken. Ik heb de laatste weekenden veel moeten werken en heb niet zoveel kunnen genieten van de zon. Op één dag na! Ik had me goed ingesmeerd met SPF, maar op sommige plekken mocht het niet baten. Mijn haargrens en rug waren verbrand geworden. Ik heb me vervolgens goed ingesmeerd met de After Sun Lotion, ook op de plekken die niet waren verbrand.

De volgende dag waren de verbrande plekken niet rood en niet pijnlijk meer. Ook de niet-verbrande plekken voelden zacht aan en niet uitgedroogd, wat mij nog weleens kan overkomen na een dagje zonnen. Ik heb ook het idee dat ik door de lotion en zijn verzorgende werking een stuk bruiner ben gebleven.

After Sun Lotion Aruba Aloe

Winactie!

After all, ben ik heel positief over de producten. Zoals ik al zei, gebruik ik de Vitamin E Skin Care Gel dagelijks. Het is zo fijn om een olievrije moisturizer te hebben dat ook nog eens een fantastische make-up primer is!

Gelukkig kreeg ik een extra setje van de Vitamin E Skin Care Gel en de Special Care Lotion om weg te geven, zodat één van jullie ze zelf kan proberen.

Aruba Aloe

Wat moet je doen om kans te maken? Volg mij op Instagram of Facebook en tag een vriend(in) bij de winactie post! De winnaar wordt random gekozen op 11 mei. Succes!