beauty random kerstcadeaus

Waar krijg je het snelst beauty kerstcadeaus?

De kerst komt al aardig dichtbij: minder dan twee weken te gaan! En dat is heel leuk, maar ook stressvol. Je kan maar beter snel je kerstcadeaus binnenhalen. Bij deze webshops heb je beauty kerstcadeaus het snelst binnen.

beauty random kerstcadeaus

Snel, sneller, snelst

Als je verzekerd wil zijn dat je cadeaus op tijd binnen komen, kun je het beste cadeaus bestellen vanuit je eigen land. Een aantal betrouwbare websites (ook rond de feestdagen) zijn The Make Up Spot, Boozyshop en Douglas.

The Make Up Spot

The Make Up Spot verkoopt een aantal exclusieve merken, waaronder Jeffree Star Cosmetics. Voor 21:00 uur besteld is de volgende dag in huis. Met deze website heb je nooit problemen. Gaat er toch iets niet goed? De werknemers staan het hele jaar door in nauw contact met klanten.

Boozyshop

Boozyshop levert ook de volgende werkdag, zolang je voor 20:00 uur bestelt. (Dat heb ik rond sinterklaas zelf mogen ervaren!) Bij deze website kun je terecht voor de wat goedkopere merken, zoals Makeup Revolution. Ook hebben ze hun eigen producten voor een mooi prijsje.

Douglas

Old but gold: de Douglas heeft mij nog nooit teleurgesteld. Voor 22:00 besteld is morgen in huis. Altijd met gratis verzending! De producten komen uit allerlei verschillende prijsklassen.

Let op!

Als tip, ga rond de kerst geen items vanuit het buitenland bestellen. Bij de douane kunnen er namelijk problemen ontstaan door de drukte; en de verzending duurt sowieso al langer.

Beauty Bay en Cult Beauty (allebei UK beauty webshops) hebben daarnaast nogal last van de drukte. Veel klanten wachten al twee weken op hun bestellingen en klagen daar veel over op social media. Als je nu bestelt bij een van deze webshops, kun je er vanuit gaan dat je je pakketje niet op tijd gaat ontvangen.

beauty kerstcadeaus

Probeer dus zoveel mogelijk vanuit Nederland te bestellen. Het állerslimste is om natuurlijk een fysieke winkel te bezoeken. Geen zin in? Dan heb ik hier wat cadeautips voor je online shoppingsessie.

Happy holidays!