casimoda telefoonhoesjes

Telefoonhoesjes voor make-up liefhebbers!

Sinds ik een iPhone heb, is er een nieuwe wereld voor me open gegaan: de wereld van de telefoonhoesjes. Bij mijn vorige mobiel, de Samsung A3, heb ik twee jaar lang hetzelfde hoesje gehad. Nu kan ik eindelijk telefoonhoesjes kiezen die matchen met mijn persoonlijkheid en stijl, namelijk dat van een make-up liefhebber. In samenwerking met Casimoda laat ik jullie zien welke telefoonhoesjes perfect zijn voor iedereen die dol is op make-up!

casimoda telefoonhoesjes

Lipstick addict

Ik heb twee iPhone 6S hoesjes gekregen van Casimoda om aan jullie te laten zien. De eerste die ik wil laten zien is het telefoonhoesje met lipsticks erop. Dit hoesje is mijn favoriet! Ik ben een enorme lipstick addict: ik heb ongeveer 65 lipsticks. Hoe kan ik beter mijn passie laten zien dan met dit leuke hoesje? Het past perfect bij mijn lipstick blouse!

casimoda lipstick hoesje

casimoda lipstick hoesje

Lushing lashes

Het tweede hoesje is leuk voor de mensen die niet zonder hun lashes kunnen! Dit hoesje zou zomaar een afdruk van mijn gezicht kunnen zijn (in het geval dat mijn wimperlijm losraakt).

casimoda wimpers hoesje

Het vorige hoesje was volledig silicoon, maar deze niet. Dit hoesje heeft een harde achterkant en siliconen randen. In tegendeel tot het lipstick hoesje, komen de randen van dit hoesje tot de voorkant van de telefoon. Hiermee zijn de randen en het glas van je telefoon beter beschermd.

make-up telefoonhoesje
Voorkant hoesje met wimpers
casimoda hoesje
Voorkant lipstick hoesje

Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe telefoonhoesjes en ik geloof dat elke make-up liefhebber wel zulke hoesjes kan gebruiken. Praktisch en leuk!

Het lipstick hoesje kun je hier kopen en het hoesje met wimpers kun je hier kopen. Ze kosten allebei €16,95.

Wat vinden jullie van deze hoesjes voor make-up liefhebbers?

Liefs,

Evy

Meer zien? Volg me via:
– Bloglovin’
– Instagram
– Twitter
– Facebook

17 gedachtes over “Telefoonhoesjes voor make-up liefhebbers!”

  1. Hele leuke hoesjes! Ik ben meer van de hoesjes waar ik ook nog een bult pasjes in kwijt kan, maar zit steeds meer te twijfelen over een siliconen hoesje. Toch maar eens kijken op de website! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *