the sparkle shop

Medusa’s make-up & Kala Cosmetics kopen in Nederland

Misschien heb je er al van gehoord, misschien ook niet. Medusa’s make-up en Kala Cosmetics zijn nu te koop in Nederland bij The Sparkle Shop. Deze merken komen uit de Verenigde Staten en zijn beide cruelty free en vegan. Yay! In samenwerking met The Sparkle Shop laat ik jullie kennis maken met deze merken.

the sparkle shop

Het leek mij een goed idee om de producten te bespreken per merk. Deze producten heb ik ontvangen van The Sparkle Shop om te kunnen reviewen.

Medusa’s make-up

Ik heb drie producten ontvangen van Medusa’s make-up: oogschaduw, blush en glitter.

De oogschaduw in headhunter is een basic individuele oogschaduw. Hij is paars van kleur en heeft wat shimmer. De kleur is minder donker op het oog dan in de verpakking, maar de kleur komt wel overeen met de swatch op de website. Als je een oogschaduw van Medusa make-up wil kopen, neem de swatches dan als leidraad. Ze kosten €8,- per stuk bij The Sparkle Shop.

De blush van Medusa’s make-up is daarentegen erg gepigmenteerd. Je hebt weinig nodig voor voldoende kleur op je gezicht. Ik heb de blush in Georgia Peach en deze is warme roze. Ik vind het een antieke kleur! Ook vind ik het erg knap dat deze blush vegan is, aangezien rode tinten meestal worden gemaakt van dierlijke producten… of ja… insecten. (Alles waar carmine/karmijn/E120 in zit, bevat product uit insecten. Ook je rode m&m’s.) Dus hey, good for you, Medusa! De blush is €12,- en daar krijg je 10 gram voor. (Een Too Faced blush heeft 5,5 gram.)

medusa's make-up

medusa's make-up

Verder had ik nog de glitter in Gold Digger gekregen. Deze is natuurlijk goud van kleur. Hij heeft ook wat groene reflecties en dat vind ik persoonlijk heel leuk, want groen is mijn lievelingskleur. Green everything! 🙂 Over de glitter heb ik maar weinig te zeggen: het glittert. Het doet wat het moet doen! De glitter kost €7,-.

medusa's make-up glitter

medusa's make-up
Gold Digger glitter & Headhunter oogschaduw

Kala Cosmetics

Van Kala Cosmetics heb ik twee liquid lipsticks ontvangen. Zover ik weet staan ze daar bekend om! Er is wel een klein nadeel: er is een limited stock aan de liquid lipsticks bij The Sparkle Shop en dat komt doordat Kala Cosmetics failliet is gegaan. Het bestaat niet meer! Dus als je dolgraag nog een lipstick van hun wil hebben, moet je bij The Sparkle Shop zijn. Ze kosten €15,- per stuk.

kala cosmetics

kala cosmetics

Cherry lust

Erg gepigmenteerd, maar een beetje patchy! Hij droogt heel snel en de kleur is erg bijzonder. Dit is niet je alledaagse rode lipstick!

kala cosmetics cherry lust

Pink Paradise

Ik was bang dat Pink Paradise me niet zou staan en al helemaal toen hij nog niet droog was. De kleur lijkt echter wat donkerder, zodra het gedroogd is. Met een lip potlood erbij is hij best mooi! Beide lipsticks kunnen wel scheurtjes krijgen, vooral bij dikke lagen. Als je het op doet, begin dan met een dunne laag!

kala cosmetics pink paradise

Ik vond het erg leuk om deze merken te leren kennen en ik hoop dat jullie hier ook wat aan hebben gehad. De lipsticks zijn natuurlijk mijn favoriet, want zoals jullie wellicht eerder hebben gelezen ben ik een enorme lipstick addict. Met deze lipsticks erbij heb ik er waarschijnlijk 67. (En dat is niet genoeg voor mij!)

kala cosmetics medusa's make-up

Ik wil The Sparkle Shop bij deze heel erg bedanken voor de fijne goodies en samenwerking. Ze zijn een start-up bedrijf, dus neem zeker even een kijkje op hun website om ze te steunen!

Wat vind jij het mooiste product?

Liefs,

Evy

Meer zien? Volg me via:
– Bloglovin’
– Instagram
– Twitter
– Facebook

1 thought on “Medusa’s make-up & Kala Cosmetics kopen in Nederland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *