AliExpress makeup aankopen

4 fotogenieke makeup items van AliExpress

Laatst deed ik mijn eerste AliExpress aankoop! Ik was benieuwd naar de vele makeup items die ze daar hebben, bijvoorbeeld makeup kwasten en rare lipsticks. Ondertussen heb ik al mijn fotogenieke items ontvangen en ik laat ze graag aan jullie zien!

AliExpress makeup aankopen

1. Rosé gouden makeup kwasten $1,93 (4stks)

AliExpress makeup aankopen

Oké, op dit moment zijn de kwasten niet zo fotogeniek meer. Dat krijg je ervan als je ze gebruikt voor een Halloween look! De rosé gouden kleur blijft natuurlijk mooi. En voor een beginner of verzamelaar zijn ze ook nog erg handig!

2. Lippenbalsem met bloem $3,31

AliExpress makeup aankopen

AliExpress makeup aankopen
De lippenbalsem laat een subtiel kleurtje achter!

In deze lippenbalsem zit een bloemetje en gouden vlokjes. Het product wordt roze, zodra het op je lippen komt. Ook laat het een vettig laagje achter, waardoor je lippen gehydrateerd blijven. Dit item is pas echt leuk om uit je tas te halen!

3. Reuze regenboog waaierkwast $4,00

AliExpress makeup aankopen

Deze kwast gebruik ik om mee te contouren, maar is ook perfect om mee te highlighten. Het geeft het ultieme ‘diva gevoel‘ door de grootte. I love it!

4. Lipdick $2,62

AliExpress makeup aankopen

AliExpress makeup aankopen
Swatch van deze bijzondere lipstick…

Uh, ja. “Officieel” is dit een paddenstoel lipstick. Ik vond het idee zo grappig dat ik het niet kon laten liggen. Ik heb zelfs drie van deze lipdicks, zodat ik er twee kan weggeven op mijn Facebookpagina! Houd die de komende tijd maar in de gaten, mocht je je vriendinnen willen verrassen. 🙂

AliExpress makeup aankopen

Ik vond dit zelf een prima eerste ervaring met de website, maar ik koop toch liever de real deal. Dat raad ik ook aan aan anderen, omdat de website natuurlijk niet altijd te vertrouwen is. En toch blijft het leuk om nieuwe dingen te ontdekken op AliExpress!

Ik ben erg benieuwd naar wat jullie van deze AliExpress items vinden, met name de laatste!

Liefs,

Evy

Meer zien? Volg me via:
– Bloglovin’
– Instagram
– Twitter
– Facebook

4 gedachtes over “4 fotogenieke makeup items van AliExpress”

  1. Niet te vetrouwen..dat valt best mee hoor. Hier spreekt een aliexpress verslaafde 😉 met al meer dan 300 items besteld over de afgelopen jaren. Nog nooit problemen gehad,want komt iets niet aan dan krijg je netjes je geld terug.

  2. Leuk artikel! Ik koop graag dingen via AliExpress, want alles is zo goedkoop. Heb nog nooit een vervelende ervaring gehad eigenlijk! Vind vooral die kwasten heel tof.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *