Drie betrouwbare make-up webshops voor Nederland

Afgelopen jaar heb ik heel wat make-up gekocht en daardoor ook een aantal nieuwe make-up webshops ontdekt. Ik heb ondertussen mijn ‘vaste’ webshops wel gevonden, want sommige webshops vind ik gewoonweg leuker en veiliger dan andere. Nu weet ik dat make-up kopen lastig kan zijn, vooral als het gaat om hele populaire merken, vandaar dat ik mijn favoriete make-up webshops voor jullie op een rij heb gezet.
betrouwbare make-up webshops1. Boozyshop

Boozyshop is wellicht de bekendste make-up webshop in Nederland, maar hij is wel één van de meest betrouwbare. De webshop heeft een groot aanbod van verschillende make-up merken, onder andere ook populaire budget merken als Makeup Revolution. Als je voor acht uur ’s avonds besteld, heb je jouw pakketje de volgende dag binnen. Mijn bestellingen van Boozyshop zaten altijd goed ingepakt met bijvoorbeeld bubbeltjesplastic en ik kreeg er altijd een leuk bewaarzakje en gepersonaliseerd kaartje bij. Dit maakt Boozyshop in mijn ogen een betrouwbare make-up webshop.

2. Lashaddict

Als je een echte lash-addict bent, moet je bij lashaddict.nl zijn! Deze webshop verkoopt voornamelijk nepwimpers van hoge kwaliteit, maar ook make-up van Jeffree Star en andere luxe make-up merken. Het aanbod van make-up producten naast nepwimpers is niet zo heel groot, maar hetgeen dat ze wél verkopen is altijd van hoge kwaliteit. Op deze webshop ontvang je je bestelling de volgende dag als je voor vier uur ’s middags besteld hebt. Ook al zo snel, dus! De producten die ik bij lashaddict heb besteld zijn goed aangekomen en ik ben er nog steeds heel blij mee. Lashaddict is daarnaast erg actief op social media.

3. Beauty Bay

Beauty Bay ken ik nog niet zo lang, maar ik heb al wel een bestelling bij deze webshop geplaatst. De webshop komt uit Engeland, maar je hoeft bij bedragen boven 18 euro geen verzendkosten te betalen. Je krijgt hier voor €5,90 of bij een aankoop van 77 euro een tracking code bij. Bij bedragen boven ongeveer dertig euro kan je met PayPal betalen. Ik heb mijn eerste bestelling van hun ontvangen in een kartonnen doosje met de producten gewikkeld in bubbeltjesplastic en laagjes gevouwen karton. Alle producten kwamen heel aan. In de toekomst ga ik vaker make-up bij hen bestellen, want ze hebben een enorm groot aanbod van merken en producten! Mocht je Jeffree Star producten willen: mijn voorkeur gaat uit naar Beauty Bay i.p.v. lashaddict, want deze heeft meer producten beschikbaar en verkoopt ook producten uit de nieuwste collecties. Je moet alleen wel iets langer wachten op je bestelling, ongeveer een week.

Voor minder populaire merken kun je ook terecht bij de webshops van Douglas en ICI Paris XL. Beide webshops hebben een goede service en naam. Douglas verkoopt als enige NYX Cosmetics en Benefit Cosmetics, en ICI Paris XL verkoopt als enige Urban Decay Cosmetics in Nederland. Helaas raken bepaalde producten van deze merken al snel uitverkocht, dus je moet er altijd snel bij zijn als ze weer in stock zijn.
Webshops die ik niet aanraad zijn Aliexpress en “webshops” zonder website (bijvoorbeeld particulieren op Instagram of Marktplaats), want hiermee worden regelmatig mensen opgelicht. Daarnaast krijg je vaak een neppe variant van een product als optie dat in kwaliteit totaal niet te vergelijken is met het echte product.

Ik hoop jullie goed op weg te hebben geholpen met mijn lijst van de meest betrouwbare make-up webshops waar ik ervaring mee heb, maar voel je vrij om met me in discussie te gaan in de comments. Ben je het met me eens? Of juist niet? Mis ik bepaalde goede of slechte punten van de genoemde webshops? Ik hoor het graag!

Liefs,

Evy

Meer zien? Volg me via:
– Bloglovin’
– Instagram
– Twitter

9 thoughts on “Drie betrouwbare make-up webshops voor Nederland

  1. Leuk om te lezen! Mijn favorieten zijn vooral UK websites zoals cultbeauty, space nk en ook beautybay. Alleen jammer dat je vaak zo lang moet wachten, heb dit weekend een pakketje besteld bij NARS en ben nu al ongeduldig haha

  2. Ik ga BeautyBay weer eens opzoeken, haha. Das alweer te lang geleden.
    Overigens ben ik erg tevreden met kwasten die ik via Aliexpress bestelde. Make-up doe ik niet, want je weet gewoonweg niet wat ze erin stoppen. Maar tot nu toe zijn al mijn bestellingen (en dat zijn er zeker meer dan 50 geweest) gewoon aangekomen en prima producten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *