Makkelijke Halloween look

Snelle Halloween make-up look

Happy (almost) Halloween! Elk jaar maak ik er weer een feestje van. In 2017 én 2018 had ik een creepy clown look gemaakt. Dit jaar heb ik minder tijd om me op te maken voor een Halloween feest, dus heb ik een snelle en makkelijke Halloween make-up look in elkaar gezet. Er zijn maar drie stappen!

Halloween look

Makkelijke Halloween make-up look

Ik was geïnspireerd door de look van @zee.ohhh.mu op Instagram, omdat ik nog nooit zoiets eerder had gezien. Het is zo simpel en zo snel klaar. Alles wat je nodig hebt is rode eyeliner of liquid lipstick, witte eyeliner, en mascara/lashes/oogschaduw naar wens. Ik gebruikte een mix van de liquid lipsticks Checkmate van Jeffree Star en High Drama van MAC, en de witte liquid eyeliner van NYX.

Je kan beginnen met of zonder basis. En dan bedoel ik met of zonder foundation, oogschaduw, glitter, oogschaduwbasis… Whatever you like. Ik maakte van tevoren een oogschaduwlook met de Urban Decay Naked Heat en Heavy Metals paletten.

makkelijke halloween make-up look

Stap 1: trek een lijn!

Ik maakte een rode lijn onder mijn wenkbrauw met de mix van rode liquid lipsticks die ik hiervoor heb beschreven. Ik gebruikte een dunne eyeliner kwast om de lijn te zetten.

makkelijke halloween make-up look

Stap 2: teken het bloed!

Toen ik de lijn had staan, tekende ik er met dezelfde rode mix allerlei druppels bloed aan. Ook maakte ik een druppel bloed onder mijn oog, voor die extra details jwz. Ik deed dit met dezelfde make-up kwast uit de vorige stap.

makkelijke halloween make-up look

Stap 3: breng het tot leven!

Met een witte eyeliner tekende ik ‘reflecties’ in de druppels bloed. Hiermee komt de look namelijk echt tot leven. En hiermee is de “bloed-look” (hmm… gek woord) dus klaar! 🙂

halloween make-up

Ik maakte de look nog even af met mascara en fake lashes, want dat vind ik mooi. Het is aan jou hoe ver je wil gaan!

Makkelijke Halloween look

Ook al is de Halloween make-up look simpel, ik vind hem erg leuk!

Veel plezier tijdens Halloween!