halloween tutorials

4 easy Halloween tutorials om te bingen

Het is bijna tijd voor Halloween en veel YouTubers hebben er zich al op voorbereid. Er zijn tal Halloween tutorials te vinden op het internet, van prinsessen tot monsters, en ze zijn niet allemaal makkelijk. Hier is een lijstje met gave Halloween make-up tutorials die wél te doen zijn als je geen diploma hebt in SFX.

1. Violet, you’re turning violet!

Iedereen kent hem wel, toch? Die scène uit Charlie and the Chocolate Factory waarin dat irritante karatemeisje (Violet, dus!) verandert in een hele grote bosbes. Daar kan je heel gemakkelijk een Halloween look van maken.

2. Bat eyeliner

Nikkie maakt elk jaar weer iets speciaals van Halloween door extra veel tutorials te uploaden. Dat kunnen we wel waarderen! De bat eyeliner moet te doen zijn voor de meeste mensen; al helemaal als je de cut crease achterwege laat.

3. Your mind is a galaxy

In deze snelle en makkelijke tutorial maak je een heelal van je gezicht. Het ziet er super sierlijk uit en het is ook budgetproof: je hebt maar 3 producten van NYX nodig om het ‘galaxy gedeelte‘ compleet te maken. Je kan het daarna eventueel nog aanvullen met lipstick, glitter, lashes, noem maar op.

4. Fortune teller

Met een beetje paarse en blauwe oogschaduw en glitter kan je jezelf omtoveren in een waarzegster. Ook deze look ziet er sierlijk uit! Een dag zonder glitter is een dag niet geleefd.

Met deze vier Halloween tutorials ben je hopelijk voldoende op weg gebracht naar een avond vol griezels! Kijk ook even naar mijn horror clown fototutorial als je fan bent van Halloween make-up.