glitter liner kerstlook

3x glitter liner voor je kerstlook

Als je denkt dat er maar één manier is om glitter liner te gebruiken, heb je het mis. Er zijn namelijk talloze manieren en ze zijn allemaal even sparkly en mooi! Met de kerstdagen in zicht leek het mij wel een goed idee om een paar van deze manieren met jullie door te nemen. Hier zijn drie manieren om glitter liner te gebruiken voor je kerstlook!

1. The basics

De ‘normale’ manier om glitter liner te gebruiken is door een lijntje te trekken boven je wimpers, net zoals je doet bij gewone eyeliner. Dit geeft een lief en subtiel effect. Door de lijn echter halverwege al te stoppen (rond de hoogte van je pupil), lijken je ogen een stuk helderder. Als je knippert, ziet iedereen pas goed hoe je glittert. Heel geheimzinnig en verleidelijk!

glitter liner kerstlook

glitter liner kerstlook
Urban Decay Naked Petite Heat palette & Urban Decay Midnight Cowboy glitter liner

2. Glitter liner op je eyeliner

Een glitter liner komt het beste tot zijn uiting als het een goede achtergrond heeft, zoals wit of zwart. Probeer dus eens glitter liner aan te brengen boven je normale eyeliner. Je ziet plots allerlei kleuren naar voren komen die je normaal gesproken niet zou opvallen!

glitter liner kerstlook

glitter liner kerstlook

glitter liner kerstlook
Kat von D 10-year anniversary palette & Urban Decay Midnight Cowboy glitter liner

3. In de crease

Deze manier van aanbrengen is een nieuwe trend van dit jaar: je maakt een cutcrease met behulp van glitter liner. Je trekt net boven je crease een boogje van de inner corner naar het midden van je oog. Het is eens wat anders, en vooral ontzettend leuk!

glitter liner kerstlook

glitter liner kerstlook
MAC Cosmetics Burgundy Times Nine palette & Urban Decay Grind glitter liner

Glitter liners zijn verkrijgbaar voor ieder budget. Bij de Etos hebben ze rond de kerst vaak goedkope glitter liners. Als je iets meer wil dan dat, dan raad ik de Urban Decay glitter liners aan. Let’s sparkle!