Ik probeerde de ‘wave brow’!

Als je de ‘wave brow’ nog steeds niet op het internet hebt gezien, raad ik je aan om een minuutje door je Facebook feed heen te scrollen en dan kom je het vanzelf wel tegen! Mijn hele Social Media wordt vol gespamd met foto’s en video’s van deze bijzondere wenkbrauwen. Ik word nog bijna dagelijks getagd in die foto’s en video’s door vrienden. Dit artikel heb ik speciaal gemaakt voor de mensen die mij hebben getagd: ik heb namelijk de wave brow geprobeerd!

Ik zal jullie eerst even refereren  naar mijn natuurlijke wenkbrauwen: veel lange haartjes die zich overal en nergens bevinden. Mijn wenkbrauwen lijden hun eigen leven. Eentje wil zelfs dokter worden!

Met de wave brow is het de bedoeling dat ik mijn wenkbrauwen ga vormgeven in golfjes. Het lijkt onmogelijk. En het was ook onmogelijk om goed te doen.

Ik heb gebruik gemaakt van de NYX brow pencil in brunette en een transparante wenkbrauwgel van de Etos. Ik begon ‘laag’, wilde sowieso een piekje op de wenkbrauwboog, en eindigde met een gekruld dipje. Zover het lukte.

wave brow

Normaal gesproken heb ik er al moeite mee om mijn wenkbrauwen gelijk te maken; moet je nu eens nagaan! Ze lijken totaal niet op elkaar. Mijn linker wenkbrauw (voor jullie rechts) lijkt op een dikke rups die razendsnel van mijn gezicht af wil vluchten. Ik geef hem groot gelijk.

wave brow
Voor mij is dit gewoon heel pijnlijk om te zien.

Samenvatting: ik heb de wave brow geprobeerd en het was geen succes. Misschien is de feather brow een beter idee voor mij. Zal ik dat ook maar proberen?

Liefs,

Evy

Meer zien? Volg me via:
– Bloglovin’
– Instagram
– Twitter
– Facebook

3 thoughts on “Ik probeerde de ‘wave brow’!

  1. Haha, super leuk dat je dit geprobeerd hebt! Ik wil de feather brow ook wel zien! Ik heb afgelopen tijd ook de ‘braid brow’ voorbij zien komen, dus een getekend vlechtje in je wenkbrauw. Lijkt me ook leuk als je die probeert!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *