natural brows itslikelymakeup

De natural brows zijn terug voor deze zomer!

De typische Instagram brows zijn niet meer wat ze geweest zijn. Een nieuwe wenkbrauwtrend heeft namelijk het internet overgenomen. Je gelooft het of niet, maar de natural brows zijn terug! Hier het geheim voor de mooiste natural brows en de producten die je ervoor nodig hebt.

Natural brows á la Jordi

Jordi (itslikelymakeup) is een meesteres in de natural brows. Voor deze bushy brows gebruikt ze de Kat von D 24-Hour Super Brow en de Furless kwast pro 7M. Ze tekent strepen, of haartjes, met deze producten. Vervolgens maakt ze het af met een bruine wenkbrauwgel. In deze video neemt ze alles stap-voor-stap door.

Een ander die gebruik maakt van deze techniek is bijvoorbeeld Gabrielle Alvarez. Deze wenkbrauwen lijken als het ware microbladed door alle kleine dunne streepjes. Maar dan een stuk goedkoper en minder long-lasting.

En sommige mensen hoeven gewoon helemaal niks met hun wenkbrauwen te doen om ze natuurlijk en mooi te hebben. Hebben zij geluk. (Psst, ik doe dit ook heel vaak, hoor. Kijk maar op mijn Instagram of andere posts als je nieuwgierig bent.)