beautyblender swirl

Nieuw: de mooiste Beautyblender tot nu toe! – Beautyblender Swirl

Tijd voor een kleine make-update! Normaal gesproken scroll ik snel langs alle reclameberichten op Facebook, maar deze keer maakte ik een abrupte stop. Dit nieuwtje vond ik zo bijzonder dat ik het niet kon laten om erover te schrijven. Ik zag namelijk dat The Makeup Spot nu de Beautyblender Swirl verkoopt! Lees hier alles wat je ervan moet weten.

beautyblender swirl

Wat/waar/wanneer?

The Makeup Spot verkoopt sinds afgelopen dinsdag de zogenaamde ‘Beautyblender Swirl‘ in hun webshop. Deze Beautyblender is net zoals de ordinaire Beautyblender, maar ziet er een stuk leuker uit! Voor €19,50 kun je deze über leuke versie van de Beautyblender kopen: en elke beautyspons is uniek!

De Beautyblender Swirl is ook te koop bij Douglas, de beautyblender website en waarschijnlijk nog tal van andere (web)shops. Even voor de duidelijkheid: dit is geen gesponsorde post. Ik vind de spons écht leuk!

beautyblender swirl

Wat is er leuk aan de Beautyblender Swirl?

Ik vind het leuk dat er nu een andere twist (of swirl) is gegeven aan de traditionele Beautyblender. Je krijgt de kwaliteit die je gewend bent, en niet per se super voordelig zoals Telfort het zou zeggen, maar dan vrolijker!

Zoals ik al had vermeld is elke spons uniek, net als jij. Dat betekent helaas ook dat je collectie aan Beautyblenders nooit compleet zal zijn. 😉

beautyblender swirl

Van mij mogen er wel meer van deze unieke en vrolijke Beautyblenders ontworpen worden. Ik heb nu pas het gevoel dat er eindelijk iets nieuws is gekomen van the Original Beautyblender. En dat terwijl ze stiekem heel veel producten uitbrengen; veel interesseert me gewoonweg niet. Deze Beautyblender is eindelijk iets wat ik echt zou willen hebben.

EDIT: ik heb hem gekocht en verwacht hem morgen te ontvangen! 🙂

Wat vinden jullie van deze Beautyblender? Vinden jullie hem ook aantrekkelijker dan de traditionele Beautyblender?

Liefs,

Evy

Meer zien? Volg me via:
– Bloglovin’
– Instagram
– Twitter
– Facebook

4 gedachtes over “Nieuw: de mooiste Beautyblender tot nu toe! – Beautyblender Swirl”

  1. Ik heb hem al live kunnen bewonderen tijdens een event en hij ziet er echt prachtig uit! Het feit dat geen enkele Swirl hetzelfde is maakte mijn interesse nog groter, haha! 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *