mermaid brush set

Hebben: deze mermaid brush set!

Ben jij toe aan een nieuwe set gezichtskwasten? En ben jij altijd al #TeamMermaid geweest in plaats van #TeamUnicorn? Dan heb ik iets gevonden speciaal voor jou..: Een betoverende mermaid brush set! Lees snel verder!

Mermaid brush set by Unicorn Cosmetics

De set is gemaakt door Unicorn Cosmetics en is onder andere te koop bij Beautybay. Voor €81,70 (wow) krijg je bij deze mermaid brush set: een blush kwast, een poederkwast, een contour kwast, een waaierkwast en een schelp-kwastenhouder.

De kwasten zijn met de hand geverfd/gespoten en zijn de allereerste flexibele siliconen kwasten! Dit houdt in dat je de handvatten kan bewegen; daarmee lijken je kwasten op echte zeemeerminstaarten. Vissenstaarten dus.

Prijzig en onhandig?

Meer dan 80 euro voor vier kwasten is nogal wat, maar dan heb je wel de allereerste beweegbare kwasten. De kwasten zouden met de siliconen handvatten nog steeds een stabiele grip moeten hebben om je gezicht goed op te maken. Dit zou je echter zelf moeten ervaren om te geloven. Prachtig zijn de kwasten sowieso!

Unicorn Cosmetics heeft naast de mermaid brush set nog veel meer bijzondere kwastensets. Neem eens een kijkje op hun instagram! Het mag dan wel duur zijn, maar dromen mag altijd. 🙂

“Look at this stuff, isn’t it neat?”

Meer That Kind of Vibe zien? Volg op Facebook!

Een gedachte over “Hebben: deze mermaid brush set!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *