Sephora fingertip eyeliner

Eyeliner aanbrengen met je vingertop? – Sephora Fingertip Eyeliner

Het idee klinkt ideaal: je vinger als kwast gebruik voor je eyeliner, zodat je geen fouten kan maken. En de Sephora heeft dit tot werkelijkheid gebracht! Zo gezegd, zo gedaan… toch? Is deze Sephora fingertip eyeliner wel zo praktisch als het lijkt?

Sephora fingertip eyeliner
Bron: INSIDER beauty, Nicole Reyes & Natalie Fennell

De Sephora Fingertip Eyeliner

Sephora heeft dus een eyeliner bedacht, waarbij je het kwastje op je vinger zet! Hiermee zou het eeuwenoude probleem van mislukte eyeliner opgelost moeten worden. Het is ook fijn voor beginners, doordat je meer grip hebt. De Sephora Fingertip Eyeliner is voor iedereen die strakke, fleeky, liner wil kunnen zetten.

Je kan de Fingertip Eyeliner kopen voor €6,95 op Sephora.fr. De eyeliner is daar beschikbaar in 8 kleuren: je kan gaan voor zachte kleuren, opvallende tinten, of simpelweg het klassieke zwart.

Maar… is het wel zo praktisch?

Het idee van de Fingertip Eyeliner lijkt erg leuk. De filmpjes, kleuren en prijsjes zijn erg verleidelijk om het eens te gaan proberen. Maar is het wel zo praktisch als het zich voordoet? Menig beauty liefhebbers hebben zich er al over uitgesproken dat het moeilijker lijkt dan gewone eyeliner. Om eerlijk te zijn, alle reacties bij de post van INSIDER beauty zijn negatief.

Zoals Tina Yong zegt: “If you have shaky hands, you have shaky hands…“. De Sephora Fingertip Eyeliner is geen wondermiddel om dat te kunnen veranderen. Daarnaast moet je de eyeliner alsnog vastdrukken tussen je vingers. Je kan het dus net zo goed vasthouden in plaats van op je vingertop zetten. UGH.

Dus… de Sephora Fingertip Eyeliner: leuk idee, maar slecht in uitvoering. Het goedje om eens voor de leuk te proberen.

Zou jij deze eyeliner willen proberen?

Meer That Kind of Vibe zien? Volg op Facebook!

2 gedachtes over “Eyeliner aanbrengen met je vingertop? – Sephora Fingertip Eyeliner”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *