mac lipglasses

MAC lipglasses met een smaakje!

Naast de nieuwe variaties op de Fix+, komt MAC binnenkort ook uit met lipglasses met een smaakje! De lipglosses zullen zoete en fruitige smaken hebben, waaronder chocola en taart! Met deze zoetigheden op je lippen, kan je lover niet van je afblijven… 😉

MAC lipgloss met smaakje

De MAC lipglosses, bekend als ‘lipglasses’, krijgen een update! Volgens insider Dominic Skinner worden zes lipglasses toegevoegd aan de bestaande collectie. Deze hebben (in tegenstelling tot de rest) geuren en smaken! De geuren en kleuren die uitkomen zijn: ‘Death By Chocolate’, ‘Banana Muffins’, ‘Coconut Macaroon’, ‘Funfetti Cake’, ‘Raspberry Cream’ en ‘Strawberry Torte’. Voor ieder wat wils!

De kleuren van de lipglasses komen aardig overeen met de geassocieerde smaken. Zo is ‘Banana Muffins’ bijvoorbeeld erg gelig en is ‘Raspberry Cream’ mooi roze. Natuurlijk gaan we deze goedjes niet alleen aanschaffen voor de kleuren; iedereen wil toch lippen zo zoet als suiker?

In de winkel..?

De lipglasses liggen nog niet in de winkel en het is ook nog niet bekend wanneer wel… Waarschijnlijk heb je dus nog genoeg tijd om te sparen voor deze nieuwe collectie van MAC! Ondertussen kan je natuurlijk ook de bestaande MAC lipglasses kopen.