eyeliner

Drie eyeliners die huilbuien overleven

Tentamens? Break-up? Of heb je andere redenen om te huilen? Als je een eyeliner addict bent, is huilen natuurlijk niet ideaal. (Nooit niet eigenlijk.) Bij deze dus drie eyeliners die 100% zeker jouw huilbuien overleven.

1. Kat von D tattoo liner

Eigenlijk is deze eyeliner van Kat von D de meest bekende vanwege een bericht dat viral was gegaan: een meisje was aangereden en tot aan het ziekenhuis was haar eyeliner fleeky. Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat hij erg lang meegaat. Maar… Het is niet mijn favoriet. Dat is de volgende in het rijtje namelijk!

2. LA Splash art-ki-tekt eyeliner

Deze eyeliner is waterproof en blijft de hele dag (en nacht) perfect zitten. Het is voor deze eyeliner geen enkel probleem om ermee kopje onder in het water te gaan (zelf getest!). Met deze eyeliner kan je dus ook gemakkelijk in je eigen tranen zwemmen zonder dat je op een panda gaat lijken. Plus, hij is makkelijker in gebruik dan de Kat von D tattoo liner.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door LASplash Cosmetics (@lasplashcosmetics) op

3. NYX epic ink liner

Deze heb ik dan zelf niet geprobeerd, maar anonieme reviewers zijn het eens: deze eyeliner overleeft regen- en huilbuien. Over het aanbrengen zelf zijn de meningen verdeeld, maar als het púúr gaat om de “waterproefheid” (ik ga patent zetten op dit woord) dan is dit your guy.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door NYX Professional Makeup (@nyxcosmetics) op

Ik hoop natuurlijk dat je dit artikel hebt gelezen om te leren hoe je je make-up kan beschermen tegen tranen van het lachen. Maar het is oké om verdrietig te zijn. En zoals je nu weet: je eyeliner kan gelukkig mooi blijven op zo’n moment.

Ik wens je veel geluk, waar je tranen dan ook voor mogen zijn!