♥Wat te doen op Valentijnsdag zonder Valentijn♥

Hey!

Net als vele anderen ben ik op Valentijnsdag vrijgezellig. Terwijl tortelduifjes uit eten gaan en allerlei cadeautjes aan elkaar geven, moet ik mezelf zien te vermaken. Valentijnsdag hoeft niet per se voor koppels te zijn; Geef eens wat liefde aan jezelf! Ik heb wat dingen op een rijtje gezet die je op Valentijnsdag kunt doen als je geen Valentijn hebt.

1. Kijk je favoriete serie
Omdat je toch niemand hebt die het met je eens moet zijn wat je gaat kijken, kun je lekker kijken wat je zelf wil! Valentijnsdag valt in het weekend, dus je kunt de hele dag genieten van je favoriete serie. Ik zou Friends nog wel willen zien!

2. Vier carnaval!
Voor de mensen uit Brabant en Limburg zou ik zeggen; ga carnaval vieren! Ik woon zelf niet in Brabant, maar in mijn stad wordt wel carnaval gevierd. Het is hartstikke gezellig om met wat vrienden uit te gaan in gekke kostuums. (Dit jaar ga ik verkleed als brandweervrouw!) En wie weet ontmoet je wel iemand…

3. Ga iets bakken
Cupcakes en muffins zijn super easy om te maken. Ik heb vandaag nog mini muffins gebakt en ze zijn ongelofelijk snel klaar en ze zijn ongelofelijk lekker! Bij de Jumbo kun je muffin mixen kopen waar je alleen water aan toe hoeft te voegen. Jammie!

4. Ga (online) shoppen
Rond Valentijnsdag zijn er online heel veel goede deals te vinden. Je kunt je garderobe uitbreiden om jezelf te verwennen of je kunt beauty of hobby spullen kopen. De Forever 21 heeft trouwens net voorjaarkleding online staan!

5. Kijk op Youtube voor leuke tutorials
Er zijn aardig wat filmpjes te vinden op Youtube die betrekking hebben op Valentijnsdag. Beautybloggers/-vloggers zetten vaak leuke tutorials online voor schattige nagels, zwoele make-up of leuke DIY-dingetjes. Je vindt ze in no-time als je ‘Valentines tutorial’ intypt bij de zoekbalk. Have fun watching!

Ik hoop dat ik jullie een beetje geholpen heb Valentijnsdag door te komen! Ik ga in ieder geval genieten van de dag, ondanks dat ik vrijgezel ben. Af en toe is liefde voor jezelf echt nodig. Geniet ervan, meiden!
xxx Evy

0 thoughts on “♥Wat te doen op Valentijnsdag zonder Valentijn♥

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *