mac snow ball collection haul

MAC Snow Ball collection haul & first look

In mijn vorige artikel over de MAC Snow Ball collection liet ik een sneak peek zien van de items uit deze mooie kerstcollectie! Ondertussen is de collectie te koop in Nederland… en ik heb wat producten kunnen scoren. Na ze dagenlang van een afstand te hebben bewonderd, heb ik de items nu eindelijk kunnen gebruiken!

MAC Snow Ball collection haul

Ik heb drie verschillende items gekocht en dat heeft me ongeveer 100 euro gekost. Ik heb de Impalpable Glare Powder in ‘Here Comes Joy’, de Face bag gold en de lipstick ‘Rouge En Snow’.

mac cosmetics snow ball collection haul

MAC Snow Ball collection first look

Impalpable Glare Powder ‘Here Comes Joy’

Deze highlighter geeft een zachte lichtroze glow. Het is een erg natuurlijke finish; daar moet je wel van houden. De verpakking is wel echt to die for.

mac snow ball collection haul

mac snow ball collection haul
Een prachtige sneeuwvlok als opdruk.
mac snow ball collection haul
‘Here Comes Joy’ in actie.
Face Bag Gold

In deze set krijg je een aantal items: een tasje met pailletjes, een make-up kwast en een highlighter. De highlighter is een bestaande highlighter, Whisper of Gilt, in een nieuw en bronzen jasje.

Mijn ogen kunnen niet van het tasje afblijven. Ik vind hem zó leuk! Ook de koel gouden highlighter is een must-have.

MAC Snow Ball collection haul

MAC Snow Ball collection haul

MAC Snow Ball collection haul
Deze sneeuwvlok maakt de highlighter nog mooier om te zien!
MAC Snow Ball collection haul
Deze highlighter is opvallender dan de voorgaande.
Lipstick ‘Rouge En Snow’

Deze lipstick is helemaal nieuw en komt in dezelfde soort verpakking als de losse highlighters. Ik vind het een klassiek rode lipstick, perfect voor de kerst.

MAC Snow Ball collection haul
Ik hou van deze huls!

MAC Snow Ball collection haul

MAC Snow Ball collection haul

Swatches naast elkaar

Ik vind dat de kleuren niet helemaal juist naar voren komen op de bovenstaande foto’s, daarom zet ik hier even wat swatches neer. Hier zie je de verschillende kleuren binnen de highlighters beter terug. Ook ziet de lipstick er zo wat beter uit dan onder een blauw licht…

MAC Snow Ball collection haul

MAC Snow Ball collection haul
Links naar rechts: lipstick ‘Rouge En Snow’, highlighter ‘Whisper of Gilt’, highlighter ‘Here Comes Joy’.

‘Here Comes Joy’ is hier overduidelijk roze met een gouden gloed.

MAC Snow Ball collection haul

De collectie is ongelofelijk prachtig, al vind ik de highlighters iets te subtiel voor de prijs. Voor alledaagse looks vind ik dat wel fijn, maar met kerst wil ik meer! Gelukkig maken de mooie verpakkingen het weer helemaal goed. De klassiek rode lipstick vind ik sowieso goed passen bij de kerst.

Hebben jullie items van de MAC Snow Ball collection gekocht?

Liefs,

Evy

6 gedachtes over “MAC Snow Ball collection haul & first look”

  1. Dit is echt zo’n prachtige collectie! Vind de items die jij hebt gekozen ook heel erg mooi. Vooral de tweede highlighter! Ik heb zelf nog niks uit deze collectie, maar ga misschien nog wel even kijken.

  2. Deze collectie is echt fantastisch! Zo mooi! Ik heb zelf de twee pigment setjes, holiday crush lipstick en i’ts snowing eyeshadow. En ik moest me echt inhouden om niet nog meer te kopen🙈

  3. Wauw wat heb je mooie producten gescoord uit deze collectie! Ik wist echt niet wat ik moest vinden van Here Comes Joy toen ik hem alleen zo in de verpakking op plaatjes zag, voor door het beeld van hem in actie ben ik toch wel een beetje verliefd geworden. Zelf heb ik de face bag in peach, de eye bag in smokey gold en het oogschaduw palette is rose gold. Erg mooie producten allemaal!

  4. Ik heb nog niks gekocht uit deze collectie, maar het wordt steeds moeilijker om aan de verleiding te weerstaan… Ze hebben ook heel veel moeite gestoken in het ontwerpen van prachtige verpakkingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *