MAC haul

MAC haul: aanraders of weglaters?

Onlangs heb ik een aantal items van MAC Cosmetics gekocht bij de Douglas. Alles van MAC Cosmetics had toen 20% korting en ik wilde die kans niet missen! In deze MAC haul laat ik jullie zien wat ik precies heb gekocht en hoe deze producten mij zijn bevallen: zijn het aanraders of weglaters?

MAC haul

De aankopen

Ik kocht bij de Douglas de Prep+Prime Fix+ spray en twee lipsticks. De Fix+ spray stond al erg lang op mijn wishlist, omdat ik nog geen setting spray had en veel mensen waren hierover te spreken. De lipsticks die ik had gekocht in deze MAC haul zijn Brave en Velvet Teddy. Brave is een roze nude en heeft een satin finish. Velvet Teddy is een bruine nude en is matte. (Ik dacht blijkbaar dat ik nog niet genoeg nudes had.)

MAC haul

MAC haul

Lipstick swatches MAC haul

Dit artikel is natuurlijk niks zonder swatches van de lipsticks! Zonder swatches kan ik moeilijk uitleggen wat ik van de lipsticks vind. Ik heb ze geswatched op de binnenkant van mijn arm en deze is erg bleek, dus daarom zien de lipsticks er iets minder ‘nude’ uit dan op mijn gezicht. Brave heb ik laatst gebruikt in een makeup look, mocht je die iets beter willen bekijken.

MAC haul Brave Velvet Teddy
Links Brave, rechts Velvet Teddy.
MAC haul
Boven Velvet Teddy, onder Brave.

Aanraders of weglaters?

(Prep+Prime) Fix+ spray

De Fix+ is mijn eerste setting spray en ik verwachtte er niet veel van, maar tot mijn verbazing bevalt hij erg goed! Met deze spray ziet mijn huid er stralender uit; letterlijk, want hij geeft een subtiele glow. Of het ervoor zorgt dat mijn make-up langer blijft zitten, kan ik niet zeggen. Voor mijn gevoel zorgt het er alleen voor dat alles beter op zijn plek blijft en dat het ‘een geheel’ maakt van de make-up. De Fix+ is ook nog als primer te gebruiken en dat vind ik wel tof. Het heeft namelijk een hydraterende werking en dat kan mijn huid wel gebruiken!

MAC haul Fix+

MAC haul Fix+

De lipsticks

Ik ben (bijna) sprakeloos! De lipsticks zijn prachtig en ik gebruik ze tegenwoordig erg vaak. Ik heb best veel nudes in mijn makeup collectie, maar deze zijn mijn favorieten geworden. Ik neem ze bijna overal mee naartoe: uitgaan, school, winkelen… Ze zijn overal wel geschikt voor! Ik denk dat ze hierom erg in de smaak kunnen vallen bij beginners én gevorderden. Echte aanraders!

MAC haul

Gelukkig bevat deze MAC haul alleen aanraders en geen weglaters! Soms kan een lipstick enorm tegenvallen en nu is het juist het tegendeel! Ook de Fix+ spray is erg fijn om te gebruiken. Ik hoop in de toekomst meer setting sprays te kunnen proberen, dan heb ik meer vergelijkingsmateriaal. Voorlopig ben ik nog tevreden met mijn Fix+.

Welke van deze producten zou jij wel willen proberen? Weet jij nog een aanrader?

Liefs,

Evy

11 gedachtes over “MAC haul: aanraders of weglaters?”

  1. Die spray is echt fijn! Alleen blijft bij mij m’n make-up er niet per se langer van zitten. Mac lipsticks lijken op m’n arm ook altijd wat donkerder 😮 je hebt pretty spulletjes gehaald! 💕

  2. OH wat zou ik graag Velvet Teddy aankopen, maar telkens op het laatste moment krijg ik twijfels. Het is natuurlijk wel wat geld voor een lipstick. Damn, daar komen die kriebels weer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *