dutch blend box

Unboxing the #dutblebox

Vorige week kreeg ik een pakketje van Dutble. Het was de Dutch Blend Gift Box (short: Dutble box). Met een abonnement krijg je elke drie maanden een nieuwe box met sieraden en andere items opgestuurd. Kijk je mee naar de inhoud van mijn box?

Hoe werkt de Dutch Blend Gift Box?

Als Premium Blender krijg je ongeveer 100 euro aan waarde per box (elke drie maanden) voor €8,95 per maand. Met dit abonnement krijg je ook toegang op kortingen bij fashion en beauty merken. Dus uitgerekend heb je voor ongeveer €30 elke drie maanden een box met items. De inhoud wordt aangepast aan jouw voorkeur – mijn voorkeur was zilveren accessoires in plaats van goud of rosé, en deze heb ik dan ook gekregen. Met een gratis abonnement heb je enkel toegang tot het online platform waar je kunt shoppen.

Je kan je eerste box gratis proberen (ik moet eerlijk bekennen dat ik niet exact weet hoe dit werkt – maar het is het proberen waard). Hieronder meer details over het Premium Blender abonnement:

dutch blend box

Unboxing time

Dan is het nu tijd om te laten zien wat er in mijn box zat. Ik kreeg 7 verschillende items; voornamelijk accessoires. Ik heb een horloge en oorbellen van Perditi, een scrunchie van Maes, oorringen van Nemi, een parfumtester van Chloé en twee zakjes snoep.

dutch blend box

dutch blend box

Ik vind het horloge en scrunchie het leukst. Qua kleur matchen ze ook goed (donkergroen). Ik heb de Urban Fruit pineapple snoepjes al geprobeerd, en ze zijn erg apart maar wel lekker. Een gezondere optie dan ‘gewoon’ snoep.

dutblebox

Maar…

Ik wil toch even mijn teleurstellingen belichten. Er wordt beschreven dat je sieraden en beauty items krijgt in een Dutble box. In mijn box zaten 1 parfumtester en 2 zakjes (bio) snoep. Dat voldoet niet echt aan mijn verwachtingen als er ‘beauty’ genoemd wordt. (Daarbij: een parfumtester kan ik gratis halen bij de Etos, Douglas, etc.) Misschien een puntje voor Dutble om aan te werken.

Daarnaast vind ik het abonnement systeem – drie keer (€8,95) betalen en één keer ontvangen ook niet prettig. Maar het scheelt wel in de maandelijkse kosten. Als scholier of student kan €30 in één keer best veel zijn. It’s your call.

dutch blend box

Conclusie: de box is leuk. Ik ben blij met de (zilveren) sieraden en de scrunchie. Ze passen goed bij mijn stijl. Het horloge draag ik ondertussen dagelijks en ik kan niet wachten om de andere sieraden te showen. Maar anderzijds: er werden beauty items aan mij beloofd en die heb ik niet gekregen. Ik ben ten slotte een beautyblogger. Ik vind dat persoonlijk een beetje jammer.

Wil je je eigen conclusie kunnen trekken? Dan kan je de eerste box gratis proberen. En mocht je je (gratis) aanmelden op het online platform; je kan mij en mijn interesses vinden op de naam evyvweelden.