Dutch Blend summer box

Unboxing de DutBle Summer Box

Een paar maanden geleden kwam de DutBle box al eerder voorbij op mijn website. Ik was er destijds niet super tevreden over: een box met goodies maar zonder beauty items vond ik wel teleurstellend… Dit keer hebben ze alle kritiek goed opgepakt. Kijk je mee naar de unboxing?

DutBle Summer Box

Vergeleken met de vorige keer bevat de Summer Box dus wél een aantal beauty items. Yay! Ook staan alle items van de box nu beschreven in een boekje, wat ook nieuw is. De box is daarnaast opgefleurd met wat confetti en teksten over de website. DutBle is in een paar maanden hard vooruit gegaan! Echt goed!

Dutch Blend summer box

Wat zit erin?

Ditmaal zitten er 6 item in de box: alles met een zomers tintje (letterlijk en figuurlijk). Voor mij was het meest verrassende item de Inflatable cup holder van Swim Essentials in de vorm van een flamingo. Ik vind hem oprecht cute, het wordt mijn nieuwe beste vriend tijdens deze hete dagen. De accessoires van Lollipop, MAE.S en Nemi zijn natuurlijk ook leuk. De zonnebril vind ik even wennen; je zal binnenkort misschien zien hoe hij mij staat op mijn Instagram.

Dutch Blend summer box

De twee beauty items in de box zijn een lipstick van SOVAIN en een lip/cheek balm van Uoga Uoga. De lipstick is nude en doet me heel erg denken aan Velvet Teddy van MAC. Hij is heel creamy, super voor warme zomerdagen.

SOVAIN lipstick
SOVAIN lipstick
Boven: lipstick van SOVAIN (007 you’re so plain), onder: lip/cheek balm van Uoga Uoga (Tender).

Zelf ook een box?

Wil jij de volgende keer ook een #Dutblebox ontvangen? Je kan je eerste box nu voor €5 proberen. Je kan ook een member worden en elke drie maanden een box ontvangen:

“Als member krijg je ongeveer 100 euro aan waarde per box (elke drie maanden) voor €9,95 per maand. Met dit abonnement krijg je ook toegang op kortingen bij fashion en beauty merken. Dus uitgerekend heb je voor ongeveer €30 elke drie maanden een box met items. De inhoud wordt aangepast aan jouw voorkeur – mijn voorkeur was zilveren accessoires in plaats van goud of rosé, en deze heb ik dan ook gekregen. Met een gratis lidmaatschap heb je enkel toegang tot de ingebouwde marketplace waar je online kunt shoppen.”