Kristen Leanne x UD review

UD x Kristen Leanne: review Kaleidoscope Dream & Daydream palettes

Kristen Leanne, bekend van haar Youtube kanaal vol kleurrijke make-up looks, heeft een collectie uitgebracht in samenwerking met Urban Decay. Hoe bijzonder is het dat een influencer de wereldsterren, zoals Gwen Stefani, opvolgt? In dit artikel gaan de UD x Kristen Leanne oogschaduwpaletten door de test…

Kristen Leanne x UD review

UD x Kristen Leanne collectie

De collectie van Kristen Leanne en Urban Decay bestaat uit twee oogschaduwpaletten, Kaleidoscope Dream en Daydream, het Beauty Beam highlight palette en drie lipsticks. Het Kaleidoscope palette is wel het meest bijzondere, vanwege de samenstelling aan felle kleuren en de unieke opzet.

Kristen Leanne x UD review

Kaleidoscope Dream eyeshadow palette

Het Kaleidoscope Dream palette bevat 11 kleuren die elk buitengewoon zijn. In het midden is er ook een pan met twee kleuren, wat ik zelf nooit eerder heb gezien in een palette. Het palette is dus aan de buiten- en binnenkant erg kleurrijk.

Kristen Leanne x UD review Kaleidoscope palette

Kristen Leanne x UD review Kaleidoscope palette
Het trio linksonder bestaat uit een lichtblauwe, donkerblauwe en donkerpaarse kleur. Dit was enkel zichtbaar op de foto’s die gemaakt zijn op mijn iPhone.

De pigmentatie van de kleuren is geweldig, vooral als je je kwast even nat maakt voordat je de oogschaduw aanbrengt. Soms schrok ik er zelfs even van! Elke keer was ik weer verbaasd. Maar elke keer had ik ook moeite met het vinden van kleurencombinaties. Dit palette moet ik bijna altijd combineren met andere palettes, zoals het Daydream palette, wil ik een volledige ooglook kunnen maken. Desondanks is de kwaliteit fantastisch; en ook helemaal in de stijl van Kristen Leanne.

Daydream eyeshadow palette

Het Daydream palette bevat 5 neutrale matte kleuren. Het is een day-to-day go-to palette waarmee je naar school kan, je werk, of op date! Ook maken deze kleuren een perfecte basis voor de felle kleuren van het Kaleidoscope palette. Het Daydream palette is in die zin veelzijdiger dan het Kaleidoscope palette. Althans, in/op mijn ogen.

Kristen Leanne x UD review Daydream palette

Kristen Leanne x UD review Daydream palette

De kleuren van het Daydream palette zijn warm en dat moet je maar net goed bevallen. Ik hou er zelf héél héél erg van! Daarom gebruik ik dit palette momenteel bijna dagelijks. #warmtones4life #omg #yes #watdoeik

Ook de kleuren van het Daydream palette zijn gepigmenteerd en blenden super fijn.

Look met de palettes

Zoals ik al zei, kan het lastig zijn om looks te bedenken met het Kaleidoscope palette. Ik heb voor dit artikel daarom een look gemaakt waarbij ik gebruik heb gemaakt van beide oogschaduwpaletten.

Kristen Leanne x UD review

Met Lime Time, Tajin en Brixton uit het Kaleidoscope palette, en Lucy en 12/12 uit het Daydream palette, heb ik deze kleurrijke look gemaakt. Wat glitter, eyeliner en lashes erbij en *BAM* jij bent klaar voor een leuke stapavond.

Kristen Leanne x UD review

Het Kaleidoscope palette kost €39 en het Daydream palette kost €29. Dat zijn kleinere prijsjes dan die van het gemiddelde oogschaduwpalette van Urban Decay. Ze zijn te bestellen op de Nederlandse website van Urban Decay en op ICI Paris XL.

Wat vinden jullie van de UD x Kristen Leanne palettes?

Meer That Kind of Vibe zien? Volg op Facebook!

3 gedachtes over “UD x Kristen Leanne: review Kaleidoscope Dream & Daydream palettes”

  1. Mooie palettes! Ze hebben allebei hele mooie kleuren, en ik kan zeker begrijpen dat het lastig is om looks te bedenken met het eerste palette! De verpakking is ook echt erg mooi (:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *