The Rubz armband & elastieken

Twee jaar geleden, hartje zomer, op Terschelling… Dat is wanneer ik ze voor het eerst zag: armbanden van het merk The Rubz. Ik was gelijk verkocht, maar ik had de armbanden helaas niet gekocht. Destijds waren ze boven mijn budget, en ik wilde ze daarom vragen voor mijn verjaardag. Ik ben pas jarig in februari en dus was ik ze compleet vergeten.
Nu was ik afgelopen maandag bij mijn eerste PR event, en daar waren The Rubz armbanden! Het was niet te geloven, maar ik kon die dag eindelijk een armband (en ook nog elastieken) van The Rubz mee naar huis nemen! Bedankt, Triangle PR. ♥

DSC09981 (2).JPG

Bijzonder aan The Rubz armbanden zijn de schakels en het rubber. Deze combinatie zie je niet vaak. Het is echt hun trademark. De armband die ik heb heeft grotendeels bruine (choko) rubberen schakels en heeft rosé gouden schakels in het midden. De rosé gouden schakels zijn van roestvrij staal. Ik vind het design en de kleurencombinatie van de armband oprecht prachtig!

dsc09985-2

dsc09988-2

dsc09991-2

dsc09992-2

dsc09998-2

dsc09999-2

Naast de armband had ik dus ook hair ties (elastieken) gekregen. In het doosje zitten vijf elastieken, waarvan twee van rubber zijn. Ook heeft één van de elastieken een schakeltje van staal. De andere elastiekjes hebben een bedeltje met de merknaam erop en eentje heeft zelfs een Swarovski steen! De elastieken zijn door deze bedeltjes ook erg leuk voor om je pols.

dsc00003-2

dsc00008-2

dsc00009-2

dsc00013-2

dsc00017-2

DSC00033 (2).JPG
Pluis pluis.

Ik ben echt dolgelukkig met mijn nieuwe items van The Rubz. Dit had ik niet eens durven dromen! Ze zijn zo stijlvol en uniek… Love it!

De armbanden en elastieken zijn online te koop op therubz.com, maar zijn ook regelmatig te vinden in conceptstores.

Liefs,

Evy

Meer zien? Volg me via:
– Bloglovin’
– Instagram
– Twitter

7 gedachtes over “The Rubz armband & elastieken”

  1. Oh wow deze zijn echt heel erg mooi zeg! Elastiekjes vind ik altijd een beetje slordig staan, maar deze kunnen ook net zo goed als armbandje. Héél mooi! Nu wil ik ze ook haha, ik ben ook in februari jarig, dus ik ga ze zeker onthouden. 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *