vegan eau de toilette

The Body Shop Eau de Toilette – Choice parfumcollectie

Onlangs is The Body Shop uitgekomen met een nieuwe parfumcollectie: de Choice lijn. Deze lijn is vegan en omvat Body Mists, Shower Gels, Body Creams, en Eau de Toilettes. Deze laatste ga ik hier vandaag bespreken! Ik kreeg namelijk drie van de Eau de Toilettes van The Body Shop opgestuurd om te reviewen.

vegan eau de toilette

Choice Eau de Toilette

Ik kreeg dus drie geurtjes opgestuurd: “Vibrant Bergamot” (geel), “Glowing Cherry Blossom” (roze), “Rebel Rosebud” (roo`d). Ze hebben allen een heel eigen karakter. De gele parfum is citrusachtig, de roze doet mij denken aan traditionele bloemige parfums, en de rode parfum is wat krachtiger en warmer. Mijn favoriet is de gele, want ik vind citrusgeuren heerlijk šŸ™‚

vegan eau de toilette the body shop

In tegenstelling tot een Eau de Parfum, gaan Eau de Toilettes minder lang mee. Dat heeft te maken met de concentratie van parfumoliĆ«n (lees hier meer). Ik merk duidelijk het verschil tussen deze flesjes en mijn Eau de Parfums qua levensduur op de huid. Ik moet zeggen dat dat ook voordelen heeft, bijvoorbeeld wanneer je wil dat je geur niet te opvallend is, of juist in de zomer – een paar keertjes per dag een frisse spritz in je nek is dan heerlijk.

vegan eau de toilette the body shop

De vegan Eau de Toilettes van The Body Shop kosten ā‚¬28,- per 50ml.