YARI review haarproducten

Review Yari Naturals haarproducten

Oeps, ik ben even een paar weekjes weggeweest van het bloggen. Ik had het erg druk op werk, vervolgens startte carnaval en daarna werd ik helaas ziek. In die situaties staat het bloggen op een lager pitje. MAAR… Ik ben er weer. En vandaag heb ik het graag over een aantal ‘Curly Girl’-proof producten van Yari! Onder andere de Yari Naturals Sulfate Free shampoo, Curl Activator cream en ‘Knot Away’ detangler, en de Yari Green Curls Deep Treatment mask.

YARI review haarproducten

Yari Naturals / Yari Green Curls

Yari Naturals en Yari Green Curls zijn twee merken voor haarproducten van beauty distributeur Yari. Deze merken zijn vegan en dierproefvrij. Een mooi voordeel.

Ik leerde Yari al een hele poos geleden kennen, via CG pagina’s op het internet. Ik probeerde als eerste de Yari Naturals Knot Away detangler uit (tegen klitten). Dit smaakte naar meer (niet letterlijk), dus heb ik onlangs een aantal producten bijgekocht. In deze blog licht ik alle producten kort toe, en vertel ik over mijn ervaring.

Yari Naturals en Yari Green Curls review

Yari Naturals Knot Away detangler

Deze anti-klit crème kocht ik met een duidelijke reden… om door mijn haar te kunnen kammen na het wassen. En het doet wat het belooft! Een vingerdopje aan crème is genoeg voor mijn haar. Met de ‘praying hands‘ techniek werk ik het product er doorheen, en vervolgens kan ik heel makkelijk door mijn haar borstelen. Het product is helaas een beetje te zwaar voor mijn haren, dus ik moet er erg voorzichtig mee zijn. Als ik veel scrunch, heb ik nog wel zichtbaar krullen. Deze crème is absoluut geen haarstylingproduct.

Yari Naturals Sulfate Free shampoo

Deze shampoo is CG-proof en werkt hydraterend. Het bevat een aantal verschillende typen oliën, en proteïne. In mijn ervaring is dit de allerfijnste shampoo die ik tot nu toe heb geprobeerd tijdens mijn CG journey. Het is zacht, schuimt goed, droogt mijn haar niet uit, simpelweg heerlijk om te gebruiken.

Yari Naturals Curl Activator cream

De Curl Activator cream kocht ik om mijn krullen een extra kik te geven. Het kan op nat en droog haar aangebracht worden. Een klein beetje is genoeg. Op nat haar heeft het erg veel droogtijd nodig, zelf met föhnen. De crème werkt goed tegen pluis, en zorgt ook voor een groter effect van het scrunchen. Ik heb verder nog geen fijne manier gevonden om mijn haar te stijlen met dit product. Misschien dat ik dat nog kan uitvogelen, of misschien is mijn haar daar gewoon niet krullend genoeg voor.

Yari Green Curls Deep Treatment mask

Het Deep Treatment masker is een haarmasker voor een snelle boost (3 min intrekken) of voor een diepe behandeling van het haar (30min tot een hele nacht intrekken). Dit masker ruikt mega lekker, naar een warme zoete geur. Mijn haar wordt er zacht en licht van. Ik gebruik het zo’n één keer per week om mijn haar gezond en levendig te houden.

review yari curly girl methode