queen tarzi review

Review Queen Tarzi wimperlijm

Ik heb komende week een bruiloft in mijn familie. Dat voelt als een lichtpunt in deze barre tijden! Ik mag de make-up van de bruid verzorgen, en daar had ik de beste van de beste wimperlijm voor nodig. Online kwam ik de Lash Adhesive van Queen Tarzi tegen, een Nederlands merk. In deze review vertel ik je over mijn ervaring met Queen Tarzi wimperlijm (white en dark).

queen tarzi review

Review Queen Tarzi Lash Adhesive

In eerste instantie kocht ik de lash adhesive van Queen Tarzi in de kleur dark-tone, en later pas kocht ik de white-tone wimperlijm erbij. Ze kosten ieder €7,95 per stuk. Ik koop Queen Tarzi het liefste bij ICI Paris XL, mijn go-to beauty webshop.

review queen tarzi lash adhesive

Kleur

Ik heb beide kleuren gekocht omdat ze ieder hun eigen voordeel hebben: de dark-tone wimperlijm gaat het beste op zwarte eyeliner, en de white-tone wimperlijm kan je overal goed op toepassen (maar kan weleens te licht uitvallen op zwarte eyeliner). Het nadeel van de dark-tone wimperlijm is dat je er vlekken mee kan maken op je huid. Dat is echt uitkijken!

Queen Tarzi Lash Adhesive dark-tone – laat wat vlekjes achter als je nog niet zo handig bent
Queen Tarzi Lash Adhesive white-tone (transparant) – kan licht uitvallen op zwarte eyeliner

Houdbaarheid

Dat ik een tweede wimperlijm erbij heb gekocht zegt al genoeg: ik ben er zo blij mee! Het blijft de hele dag (en langer) zitten, en de kleuren zijn top (je moet er wel een beetje mee leren werken om niet te knoeien). Ik krijg er ook geen traanogen van; en als ik dan eens tranen heb, gaat de wimperlijm echt geen kant op.

Queen Tarzi is een enorme aanrader, met een klein prijskaartje!