Mula cosmetics

Review Mula Cosmetics glosses

Ken je het al? Mula Cosmetics is een nieuw Nederlands merk. Het is vegan, handmade en cruelty free. Én niet heel onbelangrijk: het is goedkoop! Hoeveel zijn deze glosses van €2,50 echt waard? Lees hier de review van Mula Cosmetics.

Review Mula Cosmetics

Mula Cosmetics is (naar mijn kennis) dit jaar pas gelanceerd en ze hebben al verschillende ‘stadia’ doorgemaakt. Zo zijn hun tubes veranderd, en gaan ze de tubes die ik onlangs heb gekocht óók aanpassen. De glosses die ik heb gekocht, 24k en ice me out, lijken namelijk iets teveel op de bekende Louboutin lippies. Mááár, de inhoud van de glosses zal voorlopig hetzelfde blijven en die ga ik daarom vandaag reviewen. En ja, je had het aan het begin van het artikel goed gelezen: ze kosten €2,50 per stuk.

Links 24k, rechts ice me out.

Beide glosses zijn clear met glitter. 24k heeft holografische (!) gouden glitter, en ice me out heeft holografische (!!!) zilveren glitter. De glitters zitten niet zo dicht op elkaar, maar het geeft een leuk effect buiten het glansje om.

review mula cosmetics
mula cosmetics 24k

Het allerbeste aan de glosses is dat ze ruiken naar de Bubblicious bubblegum. Zo ongelofelijk zoet! Het brengt me helemaal terug naar mijn kindertijd. En je ruikt het nog steeds van een afstand. Ik ben er dol op, maar je moet ervan kunnen houden. Ook een leuke bijkomstigheid: op een feestje is je wijnglas makkelijk terug te vinden aan de sparkles die je erop achterlaat. Ik heb het meegemaakt!

Mula cosmetics

Conclusie

Ik vind de glosses echt heel leuk voor €2,50. Ze ruiken heerlijk en zien er cute uit. Perfect voor een tuinfeestje, of wanneer je make-up al heel heftig is zonder lippie. I like it!

Op Instagram (@mulacosmetics) kun je via een persoonlijk berichtje bestellen en je betaalt dan via een Tikkie. Je vindt hier ook alle kleuren gloss terug. Het bedrijfje is nog in de ontwikkeling, dus wie weet verandert de manier van bestellen nog. Het is voor nu wel makkelijk!

Geef ze wat liefde op Instagram, want ik geloof oprecht dat dit tot iets groters kan uitgroeien.