review meraki cosmetics

Review Meraki Cosmetics Loose Highlighter Powder

Ongeveer twee weken terug had ik de winactie van Meraki Cosmetics gewonnen en mocht ik een van hun mooie Loose Highlighter Powders uitkiezen! Ik koos voor ‘Selene‘, een Colour-Shifting Loose Highlighter Powder. Ik had nog niemand met deze highlighter gezien, dus vandaar dat ik erg nieuwsgierig was. Daarnaast: “COLOUR. SHIFTING?! YES PLEASE!” Zoals je ziet, was ik erg enthousiast, maar ben ik dat nu nog steeds? Lees hier mijn review van Meraki Cosmetics!

review meraki cosmetics

Algemene informatie over Meraki Cosmetics

Meraki Cosmetics is een cosmeticabedrijf dat tot nu toe alleen highlighter powders verkoopt. Het is gemaakt door Kim ter Stege en zij is onder andere bekend van haar strakke looks op haar Instagram account. Kim maakt de highlighter powders zelf en het liefst met niet-dierlijke producten. De highlighters zijn allemaal cruelty-free. Voor elke huidskleur is er een passende glow te krijgen op de webshop van Meraki Cosmetics. Een highlighter powder kost €17,99 (zonder verzendkosten).

Swatches!

De Colour-Shifting Loose Highlighter Powder in ‘Selene‘ lijkt in eerste instantie wit/gelig, maar als licht invalt vanuit een bepaalde hoek, verandert de kleur in blauw/paars. De website zelf zegt dat het blauw zou moeten zijn, maar op de swatch (op video) zie je dat hij soms ook een beetje paars lijkt te zijn. Ik vind dat geen probleem, I love it! Maar ik had het niet verwacht. Daarnaast zie je veel ‘losse’ glitters op mijn arm. Ik had hierdoor mijn twijfels bij het aanbrengen op het gezicht.

Meraki Cosmetics Selene

Op het gezicht

Op het gezicht is hij zó prachtig. Ik vind het ontzettend lastig om de Highlighter Powder op de foto te krijgen, maar ik heb mijn best gedaan. Ik heb het op de foto’s aangebracht op de neus, jukbeenderen en lichtelijk boven de wenkbrauwen. Hij lijkt vaak wit, maar vanuit een bepaalde hoek lijkt hij blauw. Het ziet er redelijk natuurlijk uit, maar het is op te bouwen tot extreme drama! 😉 Ik kan niet in woorden beschrijven wat ik er van vind, dus kijk maar gewoon!

Meraki Cosmetics Selene

Meraki Cosmetics Selene
Twee dezelfde foto’s in ander licht: hierdoor zie je de kleur van de Highlighter Powder beter.

review Meraki Cosmetics

review Meraki Cosmetics

review Meraki Cosmetics

Ik voel me helemaal pretty met deze highlighter! Glowing to the moon and back! Dat maakt het wel erg jammer dat je maar 4 gram krijgt van deze Colour-Shifting Highlighter Powder. Dat vind ik namelijk wel weinig voor €17,99 en ik zou hem elke dag wel kunnen dragen!

review Meraki Cosmetics

Korte recap: review Meraki Cosmetics

Het is geweldig spul! Ik had bij de swatch wat twijfels, want daar merkte ik dat het nogal losse glitters waren en eigenlijk een blauw/paarse finish leek te hebben. Bij het aanbrengen op het gezicht veranderde dit in een sterke overtuiging: het lijkt natuurlijk, maar je kan het opbouwen tot drama. De finish was voornamelijk wit en blauw. I love it, maar helaas krijg je voor €17,99 maar 4 gram. Je hebt dan wel een zelfgemaakte cruelty-free highlighter. Het is aan jou wat je belangrijker vindt!

Liefs,

Evy

Meer zien? Volg me via:
– Bloglovin’
– Instagram
– Twitter
Facebook

17 gedachtes over “Review Meraki Cosmetics Loose Highlighter Powder”

  1. Ziet er super mooi uit! Heb hem wel vaker voorbij zien komen inmiddels en volgens mij is iedereen er helemaal over te spreken tot nu toe 🙂 Leuk dat ze ook aan dames met een getinte huidskleur denken.

  2. Oh, wat ziet dat er mooi uit! En wat een mooie foto’s heb je gemaakt <3 Ik vind het inderdaad ook wel weinig voor veel geld… maar het resultaat mag er wezen 🙂

  3. Oeeeeeh love die shine! Dit merk kende ik nog niet. Ook leuk dat je er een kort filmpje bij hebt gedaan waarin de glans duidelijk naar voren komt, heel handig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *