Glitter lips

Review glitter lips & how to

Vandaag is de vrieskou over en daarmee komt het festivalseizoen langzaam maar zeker in zicht. Zonder glitter zijn festivals en andere feesten natuurlijk niet compleet. Zijn deze glitter lips wellicht de uitkomst voor een houdbare glitter look?

Review glitter lips
*Producten in dit artikel heb ik ontvangen voor persdoeleinden.

Glitter lips

De “glitter lips” lip kit is te koop op deze website voor €16,95 per stuk. Je krijgt dan een potje met glitter, een dubbelzijdig kwastje en een speciale lijm. Bij de levering krijg je ook wat uitleg over het product en hoe je het product moet aanbrengen.

De glitter lips zouden de hele dag moeten blijven zitten en waterproof zijn. Je zou dus de hele dag bier kunnen blijven drinken zonder dat de glitters eraf gaan!

Review glitter lips

Naast glitter lips, verkoopt het merk ook hele leuke face & body jewels. Deze zijn ook super leuk voor festivals!

How to: glitter lips aanbrengen

Het aanbrengen is in drie stappen gedaan, maar ik heb zo mijn eigen toevoegingen aan dit stappenplan. Dit is hoe ik het aanraad:

1. Hydrateren

Het product kan je lippen gedurende de dag uitdrogen, dus ik raad het aan om je lippen voor gebruik te hydrateren en daarna een beetje droog te deppen.

2. Lip liner

Volgens de officiële gebruiksaanwijzing moeten je lippen schoon zijn voor gebruik, maar ik luister daar niet naar. Met een lip liner maak je de look juist veel netter! Omlijn je lippen en vul ze in.

3. Lijm aanbrengen

Het aanbrengen van de lijm kun je doen met de bijbehorende applicator. Probeer niet buiten de lip liner te gaan en wacht tot de lijm transparant is voordat je verder gaat. Het is handig als je de lijm en glitter eerst op de ene lip aanbrengt, en daarna op de andere.

4. Glitter aanbrengen

Als je de sponsapplicator vochtig maakt, pak je de glitter heel makkelijk op uit het doosje. Vervolgens dep je de glitter op de transparante lijm, totdat de lip helemaal bedekt is. Als je beide lippen hebt gedaan, kun je losse glitters wegvegen met de andere zijde van het kwastje.

Glitter lips vintage pretty

Review glitter lips

Het aanbrengen gaat relatief soepel voor een glitter product! Het gevoel van de glitter op je lippen is wennen en blijft een beetje oncomfortabel, maar het effect mag er zijn. De holografische glitter is een echte eye-catcher! Gedurende de dag kan de glitter van je lippen af komen, bijvoorbeeld tijdens het eten en drinken, maar dat is zo weinig dat het niet zichtbaar is. Mocht je erg vettig voedsel eten, kan de glitter er wel snel af gaan. Tijdens de meeste feestjes heb je hier dus geen last van. (Dat komt achteraf pas wanneer je döner gaat halen…)

Review glitter lips benelux

Glitter lips

Al met al is het een prima product als je kijkt naar de kwaliteit. En als je kijkt naar het effect… Compleet sprakeloos. I love glitter!