easylash magnetische wimpers banner

Review EasyLash magnetische wimpers

Afgelopen week ontving ik de easylash-kit van Easylash.nl met vijf paar magnetische wimpers. Ik had nooit eerder magnetische wimpers gebruikt, dus ik was érg benieuwd naar het resultaat. In deze blog vertel ik je meer over de gemakken van magnetische wimpers en wat ik van de easylash-kit vind!

easylash magnetische wimpers banner

Magnetische wimpers van EasylashNL

Magnetische wimpers zijn exact wat je denkt: het zijn fake lashes met kleine magneetjes aan de wimperrand om te kunnen blijven plakken aan alles wat ze aantrekt. De easylash-kit van Easylash.nl bevat, naast vijf paar magnetische lashes en wat tools, een eyeliner die ultrafijne magnetische deeltjes bevat waardoor je gemakkelijk lashes kunt opdoen en verwijderen.

easylash

De easylash-kit kost €29,95. Als je uitrekent dat je hiervoor vijf paar lashes krijgt, is dit heel goedkoop.

easlylash kit

Review Easylash-kit

Bij de eerste keren dat ik de kit gebruikte, moest ik nog even wennen aan de eyeliner: de applicator is namelijk best ‘dik’. Daarom gebruikte ik de bijgeleverde eyeliner alleen langs mijn wimperrand en gebruikte ik een normale dunne eyeliner voor de wings. Op deze manier kon ik prima eyeliner zetten. Ik breng de magnetische eyeliner tweemaal aan om het goed te laten werken.

Tot mijn verbazing bleven de wimpers echt goed zitten aan de eyeliner. Ik ben ermee op de fiets gestapt (met zijwind!!!) en eenmaal aangekomen op locatie zaten mijn wimpers nog perfect. Het verwijderen van de lashes is ook erg makkelijk, alleen het verwijderen van de eyeliner is lastig. Mijn tip: gebruik eerst een olie, en daarna een micellair water om de resten goed weg te krijgen.

easylash magnetische wimpers

Een ander voordeel van magnetische wimpers is dat je makkelijk kunt switchen tussen de verschillende setjes, om zo gemakkelijk de perfecte look te vinden.

Voor de prijs kun je het niet laten. Probeer het zeker zelf eens!