review Lottie London

First impressions Lottie London: glitter lips, stamp liner & meer!

Lottie London is sinds kort verkrijgbaar in Nederland, bij het Kruidvat. Ik kreeg van hun een aantal producten opgestuurd om mede-Nederlanders hiervan op de hoogte te stellen en gelieve ook enthousiast te maken; mits ik zelf enthousiast ben natuurlijk. Hier lees je mijn eerste indruk van dit merk!

review Lottie London

First impressions Lottie London

Lottie London heeft me zes producten gestuurd om te proberen: twee eyeliners, een make-up kwast, een blush, een bronzer en een liquid lipstick. Ik heb ze allemaal tegelijk geprobeerd in één make-up sessie en dat leverde wat fails en holy grails op. Ik neem alle make-up producten door!

Blush Crush & Tan Time Bronzer

Ik kreeg de Blush Crush in de kleur Drake en de Tan Time Bronzer in medium/dark. Beide producten zijn poeders. De blush is een beetje sheer en bevat microglitter; het reflecteert dus een beetje maar oogt verder matte. Ik vind het fijn dat het sheer is, want ik houd niet zo van opvallende blush. Het ziet er natuurlijk uit.

lottie london blush crush drake

lottie london blush crush drake

De bronzer is in de kleur medium/dark en dat is in de wintermaanden veel te donker voor me. Op dit moment vind ik het een beetje twijfelachtig matchen, dus wie weet ziet het er over een maand prima uit. Het patroontje op de bronzer vind ik in ieder geval erg leuk! Het is ook mega gepigmenteerd en je hebt het kleinste beetje nodig voor een flink effect, maar het nadeel hiervan is dat het moeilijk blendt.

lottie london tan time bronzer medium/dark

lottie london tan time bronzer medium/dark

AM TO PM eyeliner & Stamp Liner

Ik kreeg twee eyeliners, waarvan één een eyeliner potlood en de ander een stamp liner (letterlijk een stempel dus). Ik heb erg weinig op te merken over het oogpotlood. Het doet wat het moet doen, geeft een beetje af, maar is ook goed gepigmenteerd.

De Stamp Liner heeft twee uiteinden: een ‘normale’ eyeliner en een stempel. De normale eyeliner is zwart als de nacht, maar is wat te dik voor mijn oogleden. Ook trekt hij mijn huid een beetje mee, en dat werkt gewoon niet voor mij. De stempel vind ik daarnaast een erg leuke twist! Je kan het figuurtje toevoegen aan een look om het in één handbeweging festival-proef te maken. Ik heb een maan figuurtje, maar er zijn ook sterren, muzieknootjes en hartjes verkrijgbaar.

lottie london stamp liner

lottie london stamp liner
De wing is gemaakt met de Stamp Liner. Ik heb het oogpotlood op mijn bovenste waterlijn gedaan.

Glitter switch

De glitter switch transforming liquid lipstick is het meest bijzonder van alle items! Je brengt het aan, laat het drogen, drukt even je lippen op elkaar en tadááá: glitter! Ik heb een mauve kleur gekregen, genaamd Wanted.

Het idee is super en ik vind de kleur heel mooi. Maar ik heb mijn lippen langer laten drogen dan aangeraden en er kwamen alsnog allerlei gaten in. De lipstick is ook wat aan de dikke kant, dus misschien heb ik simpelweg teveel aangebracht bij deze eerste keer. Ik houd jullie op Instagram op de hoogte of het de volgende keer beter gaat!

lottie london glitter switch wanted

Ik ben best tevreden over de full-look. Ik heb zelfs een nieuwe WhatsApp profielfoto ingesteld met deze look! De Stamp Liner zal ik niet snel opnieuw gebruiken voor mijn winged eyeliner, maar de blush en bronzer vind zie ik mezelf dagelijks op doen. De producten zijn te bestellen op kruidvat.nl.