first impressions look Coloured Raine

First impressions look: Coloured Raine, Makeup Geek, Milani & BH Cosmetics

Afgelopen week nam ik de tijd om allerlei nieuwe producten uit te proberen: ik had een hele hoop ingekocht gedurende de afgelopen maand en het werd tijd om alles in actie te zien. Door de verschillende producten te gebruiken heb ik een look kunnen maken, een first impressions look! Is het gelukt of mislukt? Wat zijn mijn eerste indrukken? Dat en meer zie je in dit artikel!

first impressions makeup look

De inkopen

De producten die ik had ingekocht heb ik voornamelijk besteld bij Beauty Bay. Beauty Bay had echter een storing, waardoor mijn bestelling verspreid werd verzonden… Wel met express delivery gelukkig, maar dat was alleen omdat ik een klacht stuurde toen mijn bestelling na twee weken nog niet was verzonden. Eind goed al goed, ik heb mijn producten! Ik kocht drie eyeshadow pans van Coloured Raine, een contour pan van Makeup Geek en een blush palette van BH Cosmetics.

Ik had afgelopen maand ook producten gekocht bij de Douglas en de ICI Paris XL (in Antwerpen). Bij de Douglas kocht ik twee oogschaduwpaletten van Zoeva en daarnaast nog drie MAC producten die niet in dit artikel zullen voorkomen. Bij de ICI Paris XL had ik een Heavy Metal glitter liner van Urban Decay aangeschaft; ik had hier eerder al een fijne ervaring mee.

first impressions look

De first impressions look!

Toen ik terugkwam van Antwerpen wilde ik eigenlijk alles proberen wat ik nog niet (goed) had gebruikt. Ik stelde een zomerse look samen met Malibu en Downtown van Coloured Raine, de Urban Decay glitter liner in Distortion en een aantal kleuren uit de Zoeva Nude Spectrum palette. Om het af te maken gebruikte ik de contour pan van Makeup Geek in de kleur Break up en een warme blush van BH Cosmetics.

Ik wilde ook de Milani Conceal + perfect 2-in-1 foundation gebruiken, omdat hij normaal gesproken te donker voor mij is en ik hem om deze reden nog niet had gebruikt. Ik heb hem lichter gemaakt met de Body Shop Fresh Nude foundation.

Op mijn lippen draag ik Sushi Kiss van MAC en mijn highlight is Selene van Meraki Cosmetics.

first impressions look Coloured Raine

first impressions look Coloured Raine

first impressions look Coloured Raine
Malibu op het center van het ooglid met Distortion Heavy Metal glitter liner on top. Downtown in de outer corner.

Eerste indruk(ken)?

Oogschaduwen en glitter

Ik heb aardig wat producten geprobeerd en ik kan zeggen dat ik over het algemeen tevreden ben. De oogshaduwen die ik heb geprobeerd, van Coloured Raine en Zoeva, zijn erg gepigmenteerd. Ik gebruik mijn Zoeva paletten tegenwoordig erg vaak. Mocht ik iets bijzonders willen, zal ik waarschijnlijk niet lang aarzelen om Malibu van Coloured Raine te gebruiken. Wat een prachtige kleur is dat! De Heavy Metal glitter liner in Distortion is een mooie toevoeging, vind ik zelf.

Milani foundation

De Milani Conceal + perfect 2-in-1 foundation stelt mij ook niet teleur. Ja, ik heb het gemixt met een andere foundation, maar wat een groot verschil met enkel die andere! De Milani foundation is ongelofelijk dekkend en dat is goed te merken: paarse verkleuringen en rode plekjes werden veel minder zichtbaar. In de zomer wordt dit dus waarschijnlijk mijn go-to foundation.

Makeup Geek contour pan en BH Cosmetics blush palette

Heb je gezien hoe strak mijn cheekbones zijn? DAMN GIIIRL! De contour pan van Makeup Geek gebruik ik het liefst de hele dag! De kleur matcht, het is ongelofelijk gepigmenteerd, het is prima te blenden… De perfecte poeder voor mijn huidje! Ook de blush palette van BH cosmetics ging boven mijn verwachtingen uit. Het heeft een brede variatie aan koele en warme kleuren die soms wel iets té opvallend zijn, maar daar is goed mee te werken.

first impressions makeup look

first impressions makeup look

Conclusie:

Ik ben blut, maar wel mooi. 😉 Ik vind het een geslaagde look en ik ben blij dat alle producten mij bevallen. Het heeft me namelijk nogal wat geld gekost om al deze producten te kunnen aanschaffen. Gelukkig kan ik er nu eindelijk volop van genieten! Wat vinden jullie van deze first impressions look?

Liefs,

Evy

Meer zien? Volg me via:
– Bloglovin’
– Instagram
– Twitter
Facebook

8 thoughts on “First impressions look: Coloured Raine, Makeup Geek, Milani & BH Cosmetics

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *