Essence My POWER is … hydrate & prime mists

Essence komt met een nieuwe collectie genaamd “My POWER is …”. Deze collectie is geïnspireerd door de elementen en de dierenriem. Voor elk van de elementen is vanaf januari 2021 een setje beauty producten verkrijgbaar. Ik mag de hydrate & prime mists nu al testen! Lees hier mijn first impressions van de Essence My POWER is… hydrate & prime mists!

review essence hydrate & prime mists

De elementen en de dierenriem

Met de elementen wordt lucht, water, aarde en vuur bedoeld. De dierenriem (dus sterrenbeelden) zijn verdeeld in elementen. Wist je bijvoorbeeld dat het sterrenbeeld Waterman bij het element lucht toebehoort? Hier even op een rijtje:

  • Vuur: Ram, Leeuw, Boogschutter
  • Aarde: Stier, Maagd, Steenbok
  • Lucht: Tweelingen, Weegschaal, Waterman
  • Water: Kreeft, Schorpioen, Vissen

De “My POWER is…” collectie bevat ingrediënten die je (op basis van je element) meer kracht geven. De hydrate & primer mists bevatten stenen!

Essence My POWER is ... hydrate & prime mists

Hydrate & primer mists

Ik heb van alle elementen een hydrate & primer mist ontvangen. Elke primer mist heeft steentjes die je persoonlijkheid versterkt:

  • Air: 01 Up In The Clouds! bevat rose quartz.
  • Earth: 02 Down-To-Earth! bevat aventurine.
  • Fire: 03 I’m On Fire! bevat amethyst.
  • Water: 04 Dance With The Waves! bevat rock crystal.
air hydrate & prime mist essence

Eerste indruk

De sprays zijn lekker koel en verfrissend. De dop verspreid de spray heel breed en dat vind ik heel fijn. De Air mist heeft een rozengeur, de Earth mist heeft een bloemige geur, de Fire mist heeft een fruitige geur (doet me denken aan druiven en aardbeien), de Water mist heeft een citrusgeur.

De sprays bevatten alcohol als tweede ingrediënt, dus daarvoor moet je oppassen als je een gevoelige of droge huid hebt. Door de alcohol droogt de spray erg snel op; dit maakt een prima basis voor je make-up, maar echt ‘hydrating’ zijn ze niet.

De hydrate & prime mists kosten €3,99 per stuk.

Fire hydrate & prime mist Essence

De “My POWER is…” collectie van Essence is verkrijgbaar van januari 2021 tot begin februari 2021, exclusief bij Kruidvat.


Een gedachte over “Essence My POWER is … hydrate & prime mists”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *