Eerste indruk Kruidvat Volume Powder voor het haar

Deze week kreeg ik een pakketje opgestuurd van het Kruidvat met haarproducten uit hun nieuwe lijn. Hier zat onder andere de Volume Powder in. Ik heb nooit eerder zo’n product gebruikt, en ik vond dat mijn haar wel wat meer volume kon gebruiken. Daarom plaats ik vandaag mijn eerste indruk van de Kruidvat Volume Powder!

Review Kruidvat Volume Powder

De Kruidvat Volume Powder is een witte poeder en komt in een klein potje. Hierdoor had ik voor het gebruik al een aantal zorgen: hoe lang gaat het mee? En blijf je de poeder zien op mijn donkere haar? Maar goed, eerst proberen en dan zien!

kruidvat volume powder review

Ik bracht de poeder aan tussen meerdere haar-lagen. Daarna wreef ik mijn haren wat omhoog voor de volume. Het aanbrengen gaat dus best gemakkelijk. Ik voelde gelijk hoe de poeder structuur aanbracht in mijn haar. Dat voelt best wel gek eigenlijk. Het doet je haren stroef aanvoelen!

Mijn haar bleef wat hoger staan door de poeder, dus de Volume Powder heeft daadwerkelijk effect! Ook is er geen witte waas na het uitwrijven. Maar, ik vind het effect te subtiel. Ik had er wat meer van verwacht.

Verder bleven de poeder en de extra structuur de hele dag in mijn haar zitten, dus ik kon mijn haren gedurende de dag ook nog makkelijk stijlen. Ik deed mijn haren dan wat ‘kneden’ om het terug in model te brengen.

Conclusie: mijn haren krijgen meer volume en zijn gedurende de dag makkelijk te stijlen door de poeder, maar het effect is subtiel en er zit maar weinig product in het potje.

Ik ga de Volume Powder zeker vaker gebruiken! Maar ik ben nu ook reuze benieuwd naar alternatieve producten.