Review Bondi Sands lip balm

Net na de start van de zomer kocht ik de Bondi Sands lip balm in de varianten Sweet Vanilla en Toasted Coconut. Deze lippenbalsems hebben een SPF van 50+ zodat je lippen goed beschermd blijven tegen de zon. Dat kon ik wel goed gebruiken. Hier heb ik een mini-review van Bondi Sands lippenbalsem voor jullie!

bondi sands review lip balm spf 50

Review Bondi Sands lip balm SPF 50+

Het merk Bondi Sands is te koop bij Douglas. Het komt uit Australië: een van de plekken op de wereld waar de zon extreem sterk kan zijn. Goede zonbescherming is daar dus erg belangrijk. Als je dan een dagje op Bondi beach wil liggen, is een fijne zonnebrand niet weg te denken. Volgens Douglas maakt Bondi Sands gebruik van hydraterende formules, zodat de producten zorgen voor een stralende huid.

bondi sands lip balm review

Door al dit ‘moois’ was ik gauw overgehaald om lippenbalsem te kopen van dit merk. Ze kostten tenslotte maar €6,99 per stuk. Mijn eerste indruk was dat de geur heel intens is. Na applicatie kan je de zoetheid ook proeven: het is erg aanwezig. Als dit niet je ding is, koop het dan niet. Door de aanwezige smaak ben ik het product hier en daar gaan vermijden: bij het nuttigen van bier, zoute chips, kaas (ik noem maar even wat), wil je absoluut geen ‘sweet vanilla’ in je mond krijgen.

Goed, verder geniet ik wel enorm van de geur en de mooie shine. Zou ik het opnieuw kopen? Andere producten van Bondi Sands wellicht, zoals de skincare lijn, omdat de kwaliteit oprecht top is. Maar voor mij voorlopig even geen ‘toasted coconut’ meer bij mijn pizza. Of de vanille. Of mango. Of aardbei. Of nog een van de andere o-zo-zoete varianten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *