Volwassen kleurboek (Action)

Hey!

Eindelijk heb ik het kleurboek voor volwassenen van de Action kunnen inslaan! Ik wilde dit boek al erg lang, want ik hoorde er veel positieve dingen over. Nu is het mijn beurt om erover te praten en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen hoe ik over dit kleurboek denk.


Alleen de kaft van het boek maakt me al helemaal vrolijk en dan heb ik het nog niet gehad over de 160 pagina’s aan tekeningen die erin zitten… 
Er is ongelofelijk veel variatie aan tekeningen: Er zijn moeilijke tekeningen, makkelijke tekeningen, drukke prenten en rustige prenten. Je hebt dus erg veel bladzijden om uit te kiezen en elke bladzijde is anders. Er is voor ieder wat wils; Dit boek is dus ook geschikt voor mannen. Ik ben al zat tekeningen tegengekomen die ik aan mijn pa zou willen uitlenen! Er zijn natuurlijk veel meer tekeningen die ik gewoon zelf wil inkleuren.

Toen ik uit school kwam ben ik aan een tekening met aardbeien begonnen. Ik vind het eindresultaat erg leuk geworden. Het is een fleurige prent. Ik kan niet wachten tot ik meer tekeningen heb ingekleurd, en wat zou het er mooi uit zien als alle tekeningen klaar zijn!

Ik moet zeggen, inkleuren is heel ontspannend. Voor mij is ontspanning het beste geneesmiddel voor stomme kwaaltjes dat er bestaat. Na een middagje leren zou ik dit boek goed kunnen gebruiken om weer tot rust te komen.

Er zijn andere versies van dit kleurboek te koop bij de Action, dus er is keuze genoeg. Bij de Bruna zijn ook volwassen kleurboeken te koop, maar die zijn veel duurder.

Heb jij een kleurboek voor volwassenen in huis?
xxx Evy

0 thoughts on “Volwassen kleurboek (Action)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *