Plan With Evy

Mijn online shop: Plan With Evy

Deze week wil ik wat aandacht besteden aan iets wat losstaat van mijn gewoonlijke blogposts over beauty & lifestyle. Ik ben namelijk een poosje geleden gestart met een online shop, Plan With Evy. Hier verkoop ik printable planners & trackers die je drukke leven wat makkelijker kunnen maken. šŸ™‚

Voorbeeld van de planners

Printable planners en trackers

Printables zijn documenten die je kan downloaden en kan invullen op je computer, of kan uitprinten (zo vaak je maar wil!) om er met de hand op te schrijven. Omdat ik voor mijn werk -ontzettend veel- moet plannen en organiseren, kwam ik op het idee om mijn eigen planners te maken. Voor het aanleren van nieuwe en gezonde gewoontes heb ik ook habit trackers gemaakt; daarin kan je dagelijks afvinken welke (kleine) doelen je hebt behaald. Je kan alles terugvinden op Etsy (Engelse en Nederlandse versies).

project planner
Deze project planner is ook te downloaden op Etsy.

De achtergrond…

Het heeft best wat tijd gekost om aan te leren hoe ik de planners en trackers kon maken. Ze moesten in mijn ogen precies goed zijn voor dagelijks/wekelijks gebruik. Ik was zelf erg enthousiast over de eindproducten, dus besloot ik ze online te gooien. Dit doe ik voor een kleine prijs, omdat ik anderen wil helpen zonder dat zij hier financieel onder lijden. In mijn shop betaal je daarom alleen voor de onkosten die ik heb gemaakt (het betalen van de verkoopsite, Photoshop abonnement, etc.).

Ik heb de planners ook specifiek gemaakt voor vrouwen (werkend en studerend) in STEM (Science, Technology, Engineering en Mathematics), maar ik geloof dat iedereen er wel baat van kan hebben!

Om meer te leren over mijn leven als een vrouw in STEM en om updates te krijgen van mijn planners, kun je mijn Instagram-pagina volgen. Ik deel hier ook tips voor iedereen die in hetzelfde schuitje zit als ik.

Met de code THATKINDOFVIBE krijg je 20% korting op je aankoop in mijn online shop. šŸ™‚