Major life-update!

Oke, ik heb zo goed als een maand lang niets gepost op mijn website. Ik heb het niet eens in de gaten gehad: mijn scriptie was even alles waar ik me mee bezig hield. Maar er is meer… Er gaan wat dingen veranderen in mijn leven… like MAJOR dingen. Het leek me dus een goed moment om een “life-update” te geven, ook al doe ik dat niet vaak.

Waar was ik de afgelopen maand?

De afgelopen maand was ik bezig met de afronding van mijn “major research project”, oftewel stage/scriptie. De gehele stage duurde in totaal meer dan 10 maanden. Voor mijn master moet je minimaal één keer >9 maanden stage lopen. Het geeft me een vreemd gevoel dat deze periode nu klaar is. Ik heb er zoveel tijd in gestoken… en nu moet ik verder.

Life-update

Mijn leven gaat er vanaf nu anders uitzien. Mijn ritme ligt in mijn eigen handen en is niet meer afhankelijk van een stage. Ik ga de komende periode een full-time schrijfopdracht doen dat ik zelf mag indelen, daarna ga ik een cursus volgen, en daarna een maand werken… En dan komt mijn laatste stage van 6 maanden. (En daarna ben ik hopelijk afgestudeerd!)

Australië

Jep, je leest deze titel goed: Australië! Mijn laatste stage (min. 6 maanden) zal plaatsvinden in Australië. Het vliegticket is geboekt, visum heb ik bij de hand; ik ben klaar om te gaan. (Oké, er moet nog wel wat geregeld worden, maar in principe kan ik vertrekken.)

Op deze pagina kun je de inhoud zien van de stage (en evt. meehelpen aan mijn crowdfunding). Ik wil de inhoud bewust niet bespreken op mijn website, maar als je meer wil weten mag je me altijd een berichtje sturen.

Tja, een grotere life-update dan ‘vertrekken naar de andere kant van de wereld‘ is er niet.

Paniek

Ik kwam vorige maand een quote tegen op Reddit, en de timing kon niet beter. Ik ben bang, maar tegelijkertijd ook zo benieuwd en enthousiast. Ik neem de sprong in het diepe en maak er het beste van. Want waar ik het meest bang voor ben, is het gemis van alles wat ik hier heb in Nederland. En daar zal ik niet aan kunnen ontkomen.

“If it excites you and scares you at the same time, it probably means you should do it.”

Wat deze keuze gaat betekenen voor mijn beauty blog weet ik nog niet; al heb ik me stiekem al verdiept in Australische beauty merken. (: