Life update: corona, sparen en sporten

Ik kwam erachter dat mijn laatste “life update” meer dan een jaar geleden geplaatst was. Het afgelopen jaar is er veel veranderd, ook naast de corona pandemie. Hierbij wil ik jullie even bijpraten over hoe mijn leven er nu uitziet, en ook wat voor effect dat heeft op mijn blog.

Afgestudeerd & aan de slag

Ik ben afgelopen zomer afgestudeerd van mijn wetenschappelijke master. Ik was voor mijn laatste stage een paar maanden in Australië toen ik door de corona pandemie onverwachts naar huis moest. Gelukkig kon ik mijn stage vanuit Nederland afmaken, maar ik had alles heel anders voor me gezien. Het was enorm stressvol om midden in een pandemie te regelen dat je terug naar huis kan, aan de andere kant van de aardbol.

Nieuwe baan

Maar goed, ja, afgestudeerd! Ik ben enorm trots op mezelf dat ik het heb ‘gered’. Het heeft me ook een mooie baan opgeleverd als promovendus aan de universiteit. De exacte details geef ik liever niet, maar mijn project heeft in ieder geval te maken met hersenen! Het sluit goed aan bij mijn studieachtergrond in psychologie en neurowetenschappen.

Mijn nieuwe baan geeft me veel vrijheid. Helaas moet ik wel werken vanuit huis. Ik heb mijn collega’s nog niet in levende lijve ontmoet, en ik werk er al bijna twee maanden. Mijn nieuwe baan betekent voor mijn blog dat er momenten komen dat ik het te druk heb om consistent elke week een blog te plaatsen. Ik heb hier vrede mee. Voorlopig is het nog prima te combineren. 😉

Toekomstplannen & autorijden

In de toekomst zal mijn nieuwe baan een groter deel uitmaken van mijn leven, en dat kan dus effect hebben op mijn blog. Maar ik heb ook nog andere toekomstplannen! Ik ben bezig met mijn rijbewijs en ik ben aan het sparen voor een auto. Geld lenen hoef ik niet, want het sparen gaat prima dankzij mijn nieuwe baan. (Maar voor anderen de tip: het kan nooit kwaad om leningen te vergelijken bij geld lenen voor auto.)

Verder staat volgend jaar nog op de planning om te gaan samenwonen met mijn vriend. Een leuk vooruitzicht!

Wanneer ik het reizen weer zou kunnen oppakken is afhankelijk van de corona situatie… (Ik ga absoluut niet reizen als dat is afgeraden!)

Lekker actief

Zoals jullie wellicht hebben gemerkt, ben ik het afgelopen jaar ook meer bezig met beweging en een gezonde lifestyle. Ik wil hier graag vaker over bloggen. Tot nu toe zijn mijn lifestyle posts goed in de smaak gevallen, dus dat is voor mij een goed teken! Ik vind het sporten enorm leuk, en ik voel me ook een stuk beter. Het lijkt me leuk om dit gevoel met jullie te kunnen delen.

Fijne vooruitzichten dus!

*Deze blog bevat gesponsorde links