Life in Motion: Een Persoonlijke Update

Vandaag neem ik even de tijd om mezelf te begroeten met een hartelijk “Welkom terug!” op mijn blog. Het is namelijk enige tijd geleden dat ik mijn laatste blog plaatste en daarom wil ik vandaag graag een persoonlijke update met jullie delen. Het leven staat nooit stil, en de afgelopen tijd ben ik erg druk geweest. Van nieuwe avonturen tot uitdagingen, ik neem jullie mee op reis door mijn recente ontwikkelingen. Dan zijn jullie meteen up-to-date.

Alles op een lager pitje

Laat me met de deur in huis vallen: het is de afgelopen tijd behoorlijk druk geweest. Werk heeft me volledig in zijn greep gehad met veel deadlines en meerdere projecten die gelijktijdig liepen. Mijn contract loopt over een tijdje af (part of the job) en dat voegt nog meer druk toe, waardoor het managen van mijn werk momenteel veel tijd in beslag neemt. Ook ben ik een paar keer flink ziek geweest, o.a. na het laten verwijderen van mijn verstandskiezen (alle vier!). Dit alles heeft er helaas toe geleid dat ik minder tijd en energie had om te bloggen. Maar, pluspuntje: door het verwijderen van mijn verstandskiezen kon ik aan een beugel beginnen en heb ik hopelijk binnenkort rechte tanden! šŸ™‚

Een ander soort make-over…

Ondanks dat ik nog steeds veel plezier beleef aan beauty en het delen ervan op mijn blog, staat “beauty” momenteel op een lager pitje. Mijn prioriteiten zijn verschoven naar het verbouwen, opknappen en opleuken van ons nieuwe huis. Wij wonen er nu net een jaartje, en wij zijn continue bezig geweest. Ik vraag me af of jullie het leuk zouden vinden als ik meer zou delen over dit proces? Let me know!

Een (gezonde) balans vinden

Naast alle drukte heb ik ook veel tijd gestoken in het trainen voor een halve marathon. En met succes! Afgelopen maart heb ik mijn vorige persoonlijke record verbeterd. Nu ben ik nog gemotiveerder om mijn training voort te zetten en nieuwe doelen te bereiken. Althans, zodra ik hersteld ben van mijn laatste griepje (pfff… het gaat maar door).

Ik heb intussen ook weer krachttraining opgepakt nadat ik dat een half jaar links heb laten liggen voor de marathontraining, en mijn hond houdt me nog altijd dagelijks in beweging. Dus wie weet plaats ik binnenkort wel weer een nieuwe sport-update!

Kort samengevat, het leven zit vol wendingen, maar ik blijf gemotiveerd en enthousiast om mijn beauty blogs met jullie te delen. Ook al ligt het tempo wat lager.