amsterdam

Persoonlijk: Ierland, Barcelona, New Delhi en de uni

Afgelopen tijd is ongelofelijk druk geweest voor mij en het wordt alleen maar drukker. In de tussentijd heb ik wel nieuwe ervaringen opgedaan en doelen bereikt. Er staan verder nog heel veel spannende dingen op mij te wachten! In dit artikel vertel ik jullie waar ik mij mee bezig houd, onder andere reizen en de uni. Een heel persoonlijk artikel!

Persoonlijke doelen

Hardlopen

Laat ik jullie eerst even vertellen over de doelen die ik de afgelopen tijd heb bereikt. Twee weken terug heb ik bijvoorbeeld mijn snelste 5 km gerend! Ik ren sinds november en ik kwam niet ver vooruit de laatste tijd. Ik besloot ditmaal alles te geven als voorbereiding op een cooper test en voilà: een record! Ook de cooper test de volgende dag ging beter dan de vorige. Er is dus sprake van verbetering! Ik mag hier trots op zijn, maar ik ben nog lang niet waar ik wil zijn. Ik wil bijvoorbeeld dit jaar nog de tien kilometer halen. Dat moet te doen zijn!

hardlopen

Instagram

Hele andere doelen, maar alsnog belangrijk voor mij: social media en statistieken. Naast het feit dat afgelopen maand de beste maand ooit was voor mijn blog, heb ik nu 1000+ volgers op Instagram! Ik heb hier zo hard voor gewerkt, maar wederom: ik ga verder! Ik hoop mijn statistieken nóg hoger te krijgen en ik heb nu 2000 volgers als doel voor ogen! Hoe ik dit wil doen, moet ik nog even uitvogelen. Ik heb er vertrouwen in!

Ierland

Vorige week vrijdag kwam ik weer thuis na 6 dagen in Ierland te zijn geweest. Ik was daar op studiereis als onderdeel van het Honours college en ik heb een geweldige tijd gehad! We hebben drie dagen op de universiteit van Maynooth gespendeerd, maar zijn alsnog bijna elke avond uit geweest. (We hebben zelfs nog drag shows gezien! It was amazing.) De universiteit was overigens prachtig. Kijk zelf maar:

maynooth university
Gangen in het oude universiteitsgebouw.
maynooth university
De buitenkant van het oude gedeelte van de universiteit.
maynooth university
De University Chapel aan de binnenkant.

New Delhi

Nee, ik ben er nog niet geweest, maar het zal niet lang meer duren! Mijn vriend en ik gaan deze zomer naar India! Ik vind het zo spannend! Ik heb dit altijd al gewild en dit jaar gaat het gebeuren. We gaan een rondreis door het noorden van India maken en verblijven de eerste paar dagen bij een vriend van ons. We hopen onze visa en inentingen zo snel mogelijk te kunnen krijgen.

Barcelona

Alsof ik nog niet genoeg reis dit jaar, ga ik vandaag naar Barcelona! Met vandaag bedoel ik de dag dat dit artikel online komt. Op het moment dat jullie dit lezen ben ik dus onderweg, in Barcelona of alweer thuis! Ik ga met mijn familie een paar dagen genieten van mooi weer en sangria. 🙂

En de uni dan?

Dat vraag ik mezelf regelmatig af. Ik ga van hot naar her en ik moet schoolwerk bij kunnen houden. Ik zit nu in het laatste blok van mijn tweede jaar, dus ik moet nog even doorkauwen. Dit blok doe ik verzwaard en dat maakt het zelfs extra druk voor mij! Gelukkig weet ik alles goed te plannen. Het helpt om te denken dat ik na dit blok volop kan genieten en op vakantie ga naar een prachtig land.

persoonlijk amsterdam

Dat waren de belangrijkste dingen in mijn leven van de afgelopen tijd! Ik vind het heerlijk om alles even kwijt te kunnen aan jullie. Meer kiekjes van mijn leven zie je natuurlijk op mijn social media!

Liefs,

Evy

Meer zien? Volg me via:
– Bloglovin’
– Instagram
– Twitter
Facebook

1 thought on “Persoonlijk: Ierland, Barcelona, New Delhi en de uni

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *