brow horror stories

6 brow horror stories om van wakker te liggen!

Happy Halloween! Het is eindelijk tijd om griezelige verhalen met jullie te delen! Deze keer wordt het oppassen: ik heb voor jullie de meest enge brow horror stories verzameld! Een aantal vrouwen hebben met mij gedeeld wat zij (en hun wenkbrauwen) hebben moeten doorstaan. Het zou kunnen dat je een aantal nachten niet kunt slapen. 😉 Je bent gewaarschuwd…

Fleur (Utrecht)

In 2011 werkte ik in een schoonheidssalon. Al snel merkte ik dat het shapen van wenkbrauwen wel mijn ding was. Om mijn klant zo snel mogelijk te ‘verlossen’ van de ‘helse’ pijn van het harsen begonnen we de behandeling daarmee. Vol zelfvertrouwen bracht ik de hars aan en legde ik de harsstrip erop. In een vloeiende beweging trok ik de harsstrip weg. Het was helaas niet het enige wat ik op dat moment wegtrok… Tot mijn grote verbazing zat de halve wenkbrauw van mijn klant aan de harsstrip.

De hele behandeling heb ik mijn mond gehouden. Ik was er misselijk van. Dit voelde als verminking van mijn klant! Hoe gaat ze reageren?! Aan het einde van de behandeling heb ik mijn klant een spiegel aangegeven en het laten zien… Waarschijnlijk had ik iets te enthousiast met de harsstrip over de wenkbrauwen zitten wrijven, waardoor er verkeerde haartjes onder de hars waren gaan zitten. Gelukkig was haar wenkbrauw binnen 3 weken bijgegroeid en is ze altijd een vaste klant gebleven.

brow horror stories

Laura (Leiden)

Mijn wenkbrauwen hebben van zichzelf eigenlijk al een prima vorm. Alleen heb ik wel wat verdwaalde haartjes die van de vorm afwijken. Ik begon met epileren rond mijn 14de. M’n wenkbrauwen werden steeds dunner. Dan week er steeds weer een haartje af die er dan uit getrokken werd. Als ik nu foto’s terug kijk van toen ik 18/19 was, waren het echt twee hele dunne streepjes geworden. Terwijl iedereen dat toen had en er niks geks aan was. Op een gegeven moment vond ik ze wel echt te dun worden en heb ik het terug laten groeien. Ik kleur ze nu trouwens in, maar ik teken niet bij. Epileren doe ik nu ook een stuk minder. Ik denk er eerst goed over na!
brow horror stories

Donna Luisa (Beverwijk)

Ik had vroeger echt brede en wilde wenkbrauwen, dus vanaf groep 8 wilde ik ze al epileren. Gelukkig was mijn moeder hier goed in, dus zij hield het bij. Toen ik in de 1e klas op een ochtend in de spiegel keek en heel veel haartjes tussen mijn wenkbrauwen zag, raakte ik een beetje in paniek. Mijn moeder was op vakantie, dus wat moest ik nu? Ik besloot even snel een scheermesje te pakken om de haartjes tussen mijn wenkbrauwen weg te halen. Je raadt het al: daarbij haalde ik ook meteen een stuk van beide wenkbrauwen weg… Vreselijk. Ik dacht meteen: ik meld me ziek vandaag, maar met een dag zouden mijn wenkbrauwen nog niet terug gegroeid zijn. Ik moest daarom mijn fout maar onder ogen zien te komen en er een paar weken erg raar uitzien.

Judith (Amsterdam)

Ik had altijd wenkbrauwen stijl Cara Levigne. Dat was toen ik puber was echt het lelijkste wat je kon hebben en dus heeft mijn moeder mijn wenkbrauwen geharst. Elke keer iets meer tot ik van die “mooie” dunne streepjes had. Mega lelijk natuurlijk en terug groeien doen ze niet… Tatoeëren vind ik lelijk, maar ik moet ze wel goed bijwerken om er niet als een vragende pipo uit te zien. Mijn oudste dochter heeft mijn wenkbrauwen en elke keer als ze er wat over zegt, wijs ik naar mijn wenkbrauwen en gaat ze heel hard lachen. Dan is ze weer tevreden.

brow horror stories 3

Julie (Antwerpen)

Een paar weken geleden probeerde ik de Maybelline Tattoo Brow Tint om in de ochtend minder werk te hebben om mijn wenkbrauwen te doen. De eerste dag zag alles er goed uit, maar vanaf de tweede dag veranderde de bruine kleur in een oranje kleur. Ik heb een week rondgelopen met oranje wenkbrauwen die ik niet kon camoufleren! Ik heb ook best veel opmerkingen gekregen toen.

Roxy (Eindhoven)

Ik was met een vriendin op vakantie op een camping in Barcelona. We gingen tegelijkertijd douchen en waren over jongens van de camping aan het lachen. Terwijl we onze benen aan het scheren waren, zei ik blijkbaar iets mega grappigs. Mijn vriendin deed toen ineens haar arm omhoog en schoor een stukje van het einde van haar wenkbrauw af! Dat was op het moment ook mega grappig, maar later voor de spiegel kon ze de lol er niet meer zo van inzien. We waren toen 16 en hadden geen wenkbrauwpotlood. Ze heeft dus voor de rest van de vakantie zo moeten rondlopen! Door zulke dingen mee te maken hebben we wel een hele sterke band en we blijven er om lachen.

brow horror stories

Dat waren de ultieme brow horror stories voor deze Halloween! Ik wil hierbij alle vrouwen bedanken die hun verhaal hebben willen delen! Van andermans fouten kun je ten slotte ook leren. 😉

Heb jij nog een horrorverhaal dat je wil delen?

Liefs,

Evy

*Sommige van de foto’s in dit artikel zijn rechtenvrij, anderen zijn van de vertellers zelf.

5 gedachtes over “6 brow horror stories om van wakker te liggen!”

  1. Leuk om ook de andere horror verhalen te lezen! Teveel eraf harsen of scheren is ook echt wel een nachtmerrie! Met mijne is het gelukkig helemaal goedgekomen!

  2. Oh ugh, wat een horrorverhalen! Krijg er de de kriebels van haha. Gelukkig heb ik het nooit zo erg gehad, ik liep juist met veel te dikke wenkbrauwen rond. Ook niet charmant!

  3. Oh wat erg deze verhalen! Het lijkt me zo ontzettend rot als je als schoonheidsspecialiste zo’n fout maakt en dit dan ook moet gaan vertellen. Gelukkig is het goedgekomen! Mijn brow horror story is eigenlijk dat ik altijd hele mooie volle wenkbrauwen had, maar mijn zus op een dag besloot dat ze te dik waren en zij ging ze even epileren. Uiteindelijk was het hele voorste deel van mijn wenkbrauwen eruit en heb ik zeker 2 jaar lang met halve wenkbrauwen rondgelopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *