born to run urban decay

Hey travel addicts, deze make-up collectie is gemaakt voor jullie!

Ben jij deze zomer al naar meerdere bestemmingen geweest? Spreekt jouw hart het woord “wanderlust”? Dan heb ik hier dé make-up collectie van je (vakantie)dromen!

Urban Decay Born to Run collectie

Geïnspireerd door steden over de hele wereld, heeft Urban Decay de ‘Born to Run’ collectie uitgebracht voor de ware globe-trotters. Deze collectie is nu verkrijgbaar bij ICI Paris XL, de Hudson’s Bay en urban-decay.nl. Het bestaat uit een oogschaduwpalette met maar liefst 21 kleuren, een setting spray in reisformaat, drie eye liners en drie lipsticks.

Born to Run collectie urban decay

Born To Run Eyeshadow Palette

Met de 21 verschillende kleuren van het Born To Run eyeshadow palette kan je alles wat je maar wil. Als je deze meeneemt op reis, heb je geen andere kleuren meer nodig.

Ga je op zakenreis? Gebruik de nude kleuren uit het palette met een beetje shimmer voor een professioneel maar opgewekte uitstraling.

Ga je naar een festival? De paarse en oranje kleuren zorgen voor een feest op je ogen.

Ga je tapas eten op de boulevard? Pak een paar van de warme tinten en smoke it out!

Klaar om te gaan

Met het palette en de setting spray in reisformaat (die mag dus in je handbagage!) ben je klaar om te gaan naar je eerstvolgende bestemming. Of laat je leiden door de interessante kleuren uit de collectie en kijk maar waar je terecht komt.

Het oogschaduwpalette is verkrijgbaar voor €51, de lipsticks voor €19,85 per stuk en de eye pencils €21,50 per stuk. De travel-sized all nighter setting spray kost €19,85.