Nieuw in Augustus – Fenty, ABH, Colourpop

Nieuwe maand, nieuwe producten. Augustus is een goede maand voor de make-up verzamelaar. Veel merken komen uit met nieuwe collecties. Kijk je mee naar een overview?

Wat is nieuw?

Ik heb een kleine collage gemaakt om samen te vatten wat er nieuw is. In het kort:

Colourpop heeft sinds 1 augustus de Strawberry collectie te koop staan op hun website. Het palette vind ik het mooist, met een felle roodroze kleur (letterlijk) in het middelpunt.

Fenty Beauty verkoopt vanaf 15 augustus hun nieuwe foundation: Pro Filt’r Longwear Hydrating Foundation. Het lijkt erop dat deze in een tube zit. Hij heeft een normale finish in tegenstelling tot hun iconische soft matte Pro Filt’r foundation. Dit is perfect voor de Fenty liefhebbers met een droge huid.

Anastasia Beverly Hills brengt in augustus hun allereerste vloeibare foundation uit. Ik ben erg benieuwd of deze gaat bevallen onder de fans. Hij heeft een Luminous finish en er zijn 50 kleuren beschikbaar. Het is vanaf 4 augustus verkrijgbaar in de VS, en vanaf 15 augustus zal de foundation zich gaan verspreiden over andere landen.

Naast Fenty Beauty en Anastasia Beverly Hills, hebben Zoeva en Urban Decay ook nieuwe foundations klaarstaan. Die van Urban Decay heeft al aardig wat goede reviews en is al verkrijgbaar voor €39.

Verder hebben jullie vast al meegekregen dat je een pre-order kan plaatsen bij HAUS laboratories van Lady Gaga. De producten worden pas in september verzonden helaas, maar het is het waard om het even te benoemen. Ik ben mega Lady Gaga fan, sorry not sorry.

Ben jij nog meer nieuwe launches tegengekomen voor augustus? Laat het me even weten op Instagram of via e-mail.