MAC’s POWDER KISS voor onweerstaanbare lippen

Ja ja, vandaag zijn ze eindelijk verkrijgbaar in Nederland: de MAC Powder Kiss lipsticks! Deze lipsticks bestaan uit een geheel nieuwe formule. Ze zijn matte, én hydraterend en zacht. Hoe dan?!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door BeautyGrail (@beautygrail) op

MAC Cosmetics POWDER KISS lipsticks

De nieuwe lipsticks zijn ontworpen voor een soft-focus effect op de runway, en nu kunnen ze eindelijk de wijde wereld in. De MAC Cosmetics Powder Kiss lipsticks hebben een zachte, hydraterende matte formule die nog niet eerder uitgebracht is.

Ze zijn verkrijgbaar in 16 verschillende kleuren in MAC stores en op maccosmetics.nl. De kleuren zijn intens, ondanks dat de lipsticks als lippenbalsem aanvoelen. Deze formule wordt jouw nieuwe favoriet!

MAC Powder Kiss lipstick

Soft-focus trend in K-beauty

De soft-focus trend is erg populair onder de menigte in Zuid-Korea en Japan, omdat het er schattig en natuurlijk uitziet. Met de Powder Kiss lipsticks kun je gemakkelijk zelf een lief blushje creëren op je lippen. Breng een beetje van de lipstick aan in het centrum van je lippen en veeg het voorzichtig met je vingers uit naar buiten.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door SAKI IKARASHI (@sakiikrs) op

De lipsticks kosten €19,50 per stuk, zoals veel andere lipsticks van MAC. Dus als je fan bent van de matte lipsticks van MAC, maar wil je graag meer verzorging (of ben je mega fan van de soft-focus trend), dan zijn de Powder Kiss lipsticks het proberen waard. #MACPOWDERKISS