Nailtutorial/NOTD: Pop out!

Hoi!

Laatst had ik een post over mijn collectie aan neonkleurige nagellak en dat inspireerde me om mijn nagels lekker fel te maken! Om het toch nog iets van mij te geven, heb ik er glittersteentjes bijgedaan. Ik laat zien hoe ik mijn nagels op deze manier heb gedaan met wat tips & tricks.Wat heb je nodig?
– Basecoat
– Witte nagellak
– Neon nagellak
– Glittersteentjes 
– Een tandenstoker/stokje
– Topcoat

Mijn basecoat is de Nail Expert Manicure van Miss Sporty, de witte nagellak is Long Lasting Nailpolish nr. 809 van de hema, de neon nagellak is nr. 15 van Yes Love, de glittersteentjes zijn van het merk NPW en de topcoat is Gel Look van de Hema.

Begin met het aanbrengen van een basecoat op je nagels, zodat je nagels beschermd blijven.

Breng vervolgens twee laagjes witte nagellak aan. De witte nagellak zorgt ervoor dat de kleur van de neon nagellak extra goed naar voren komt.

Laat de witte nagellak even drogen, 2 minuten is genoeg. Dan kan je nu de neonkleurige nagellak aanbrengen! Ik heb twee laagjes gebruikt.

Nu kun je je glittersteentjes plaatsen! Breng een beetje topcoat aan op de plek waar je ze wil hebben en op de punt van je tandenstoker/stokje. Met het stokje pak je een steentje op en plaats je hem op je nagel.

Breng nu nog even een topcoat aan, zodat het steentje beter vast zit en je bent klaar!

Wat vind jij van deze neonkleurige nagels? Ik vind ze zelf heel gaaf! (De gele nagellak is ook nog eens Glow in the Dark!)
xxx

0 thoughts on “Nailtutorial/NOTD: Pop out!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *