Matte & Shimmer Beauty Marblicious

Nagels zonder geknoei: kunstnagels van Matte & Shimmer Beauty

Als je me al lang volgt, en dan bedoel ik minstens een jaar, heb je kunnen zien dat ik ooit eens 10 sets kunstnagels heb gekocht bij de Primark. Deze gebruik ik voor foto’s en op dagen dat ik een beetje ‘extra’ wil. Ik vind de Primark zelf niet super chill en er is ook geen winkel in de buurt bij mij; gelukkig heeft Matte & Shimmer Beauty nu ook mooie en betaalbare kunstnagels. Ik heb twee setjes opgestuurd gekregen en ik laat ze graag aan jullie zien!

Matte & Shimmer Beauty kunstnagels

Matte & Shimmer Beauty

Matte & Shimmer Beauty is onlangs opgericht door Mariska (van beauyblog Matte & Shimmer). Ze gunt iedereen mooie nagels zonder al te veel geknoei. Er zijn op het moment 5 verschillende kunstnagelsets beschikbaar voor €9,95 per set. Je kan daar nagellijm (met een kwastje) bij kopen. In een set zitten 24 nagels van 12 maten.

De nagels en nagellijm zijn heel simpel aan te brengen: lakje lijm aanbrengen, nagel aandrukken en klaar. De puntjes kunnen een beetje haken, dus ik raad het aan deze bij te vijlen. Zoiets duurt echt maar 5 seconden per hand. Quick fix!

Vacay

Waar de naam ‘Vacay’ vandaan komt is wel duidelijk: deze nagels zijn geïnspireerd door zon, zee en strand. Een beetje glitter erbij en meer heb je niet nodig, toch?

Matte & Shimmer Beauty Vacay

Marblicious

Deze roze marble nagels zijn zo mooi! Ze zijn heel casual dus je kan ze gewoon dragen op je werk of school (mits dat mag). Wedden dat je complimentjes krijgt!

Matte & Shimmer Beauty Marblicious

Matte & Shimmer Beauty Marblicious

Matte & Shimmer Beauty Marblicious

Ik ben echt trots op Mariska dat ze deze nagels heeft kunnen maken! Ik ben ben benieuwd naar alles dat gaat komen voor Matte & Shimmer Beauty in de toekomst. You go, girl!

Wil je zelf ook mooie en makkelijke kustnagels? Je maakt tot 27 juli kans om twee setjes te winnen op de Instagrampagina van Matte & Shimmer Beauty! Je kan ze natuurlijk ook zelf kopen op matteandshimmerbeauty.nl.

Een gedachte over “Nagels zonder geknoei: kunstnagels van Matte & Shimmer Beauty”

Reageren niet meer mogelijk.