lancôme custom glow drops

Shinen met Lancôme Custom Glow Drops!

Sinds deze maand zijn de Custom Glow Drops van Lancôme verkrijgbaar! Deze prachtige vloeibare highlighters zijn verkrijgbaar in vier kleuren waar je je ogen niet vanaf kunt houden. Hier lees je alles wat je moet weten over deze bijzondere druppels.

lancôme custom glow drops

Lancôme Custom Glow Drops

De Custom Glow Drops zijn verkrijgbaar in vier kleuren in een range van licht naar donker. Je kan ze mengen met foundation voor een glowy finish of op zichzelf gebruiken voor een uitblinkende highlight. Elk flesje bevat 15ml en kost €39,90. Het is aan jou of je dit het waard vindt. Je kan natuurlijk ook iemand anders heel lief aankijken.

lancôme custom glow drops

Vier multifunctionele tinten

Waarschijnlijk vraag je je af hoe vloeibare highlighter in hemelsnaam multifunctioneel kan zijn, maar het is mogelijk! De lichtste kleuren kun je mengen met foundation voor een subtiele gloed en dienen als een krachtige highlighter op zichzelf. De wat donkerdere kleuren, afhankelijk van je eigen huidskleur, kunnen je een glowy finish of juist een gebronsde finish geven. Multifunctioneel dus. Voor make-up artists zijn deze Custom Glow Drops een absolute must have!

lancôme custom glow drops
Champagne Glow
lancôme custom glow drops
Rose Glow
lancôme custom glow drops
Golden Glow
lancôme custom glow drops
Bronze Glow

#Makeupismypower

Met deze Custom Glow Drops wil Lancôme dat elke vrouw de mogelijkheid krijgt om haar persoonlijkheid uit te drukken. Als je een zachte warme persoonlijkheid hebt, kan je gaan voor een subtiele look. Als je een krachtige zelfverzekerde persoonlijkheid hebt, past een opvallende highlight wellicht beter bij je. Laat de wereld zien wie je bent en dat je er trots op bent! You go, girl!

*Momenteel is het product verkrijgbaar met korting bij Douglas

Meer That Kind of Vibe zien? Volg op Facebook!

Een gedachte over “Shinen met Lancôme Custom Glow Drops!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *