Review: NYX soft matte lip cream ‘Buenos Aires’

Hey!

Onlangs heb ik op douglas.nl de soft matte lip cream van NYX cosmetics in de kleur ‘Buenos Aires’ gekocht. Hij was de volgende dag al in huis voor een totale prijs van €7,49, omdat er geen bezorgkosten waren. (Yay!) Ik, als beginnend fangirl van het merk NYX, ben het gelijk vol verwachtingen gaan testen.


Het flesje met de matte lip cream bevat 8ml. De kleur ‘Buenos Aires’ is een lichtroze kleur die een perzikachtig tintje lijkt te hebben. Ik vind deze kleur heel vrolijk en het zorgt voor een lieve uitstraling. Het product heeft een vanillegeurtje om ook helemaal happy van te worden.


Het product is makkelijk aan te brengen met de bijhorende applicator. Foutjes zijn makkelijk weg te halen als je het gelijk doet. De kleur van het product komt goed naar voren. De soft matte lip cream voelt heerlijk zacht als het over je lippen gaat en dat blijft zo ook voelen zolang je de lip cream op je lippen hebt. De soft matte lip cream werkt hydraterend en dat zie je niet vaak bij andere lipproducten met een matte finish. Dat is dus zeker een pluspunt! 

Het nadeel bij ‘Buenos Aires’ is dat je soort strepen achterlaat bij het aanbrengen. Je moet daarbij zorgen dat je de lip cream egaal verdeeld, anders zie je vlekjes. De lip cream kan een beetje afgeven bij het eten en drinken, maar daar zie je het effect niet van. Als je veel hebt gegeten en gedronken, dan is de lip cream er in het midden van je lippen af en bijwerken maakt het er niet mooier op: Het wordt niet egaal. Dat komt onder andere doordat je moeilijk een tweede laag kunt aanbrengen als de lip cream al droog is. Mocht je dus je lippen willen bijwerken, dan raad ik het aan om eerst alle resten eraf te halen.


Ik vind dat het product de prijs zeker waard is en ik zou graag nog een andere soft matte lip cream willen proberen. Ik vind hem heel fijn vanwege de hydratatie die mijn lippen constant nodig hebben, het zachte gevoel, de sprekende kleur en het lekkere geurtje. De matte finish waar ik zo van hou, lijkt wel een bijzaak! De glanzende buttergloss van NYX is daarom ook wel een interessante optie voor een volgende bestelling…
xxx Evy

Meer zien? Volg me via:
– Bloglovin’
– Instagram
– Twitter

0 thoughts on “Review: NYX soft matte lip cream ‘Buenos Aires’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *